חששות מהאזרחות
היי השתחררתי ב21/6/7 ולא כ"כ טוב לי רוב החברים שלי בבסיס(גם אלו שבאזרחות) אני מנסה לחפש עבודה ובגלל שאני גרה בבאר שבע אז זה יותר עניין של פרוטקציות בצבא עשיתי תפקיד שנהניתי ממנו (פניות ציבור)ותמיד היה לי עם מי להיות , אני מאוד אופטימית ,פטפטנית,ונהנית בחברת אנשים אבל איכשהו עכשיו בגלל הריחוק ושאין לי עם מי להיות(מבחינת הח'ברה כי כולם בצבא) אז אני נורא עצובה תיכננתי בכלל לעשות מועדפת באילת בשביל החוויה ולהכיר אנשים חדשים
אבל יש 2 דברים שמחייבים להשאיר אותי פה בבאר שבע מה לדעתכם עליי לעשות? אמרו לי שרק לאחר שאני אמצא עבודה אוכל להכיר חברים וחברות חדשים ,אבל כמה זמן זה ייקח??
אני רוצה ליהנות באזרחות ,נכון אמרו לי שבהתחלה יהיה קשה ואני לא אדע מי נגד מי (כי רוב הזמן הייתי בצבא) אבל שהכל יסתדר בסופו של דבר
ועוד כמה שאלות קטנות... הצלחתם לשמור על קשר עם הח'ברה מהצבא? כמה זמן לקח לכם עד שמצאתם עבודה? מכירים צעירים אחרי צבא שלקח להם יותר מחודשיים למצוא עבודה? חוץ מתחנות דלק,שירות לקוחות,ומלצרות יש לכם עוד המלצות לחיפוש עבודות? איכשהו בבאר שבע רוצים רק אחרי צבא ועם ניסיון,אבל הרי אף אחד לא מתחיל עם ניסיון!!! מקווה שתוכלו לעזור לי יום טוב
היי השתחררתי ב21/6/7 ולא כ"כ טוב לי רוב החברים שלי בבסיס(גם אלו שבאזרחות) אני מנסה לחפש עבודה ובגלל שאני גרה בבאר שבע אז זה יותר עניין של פרוטקציות בצבא עשיתי תפקיד שנהניתי ממנו (פניות ציבור)ותמיד היה לי עם מי להיות , אני מאוד אופטימית ,פטפטנית,ונהנית בחברת אנשים אבל איכשהו עכשיו בגלל הריחוק ושאין לי עם מי להיות(מבחינת הח'ברה כי כולם בצבא) אז אני נורא עצובה תיכננתי בכלל לעשות מועדפת באילת בשביל החוויה ולהכיר אנשים חדשים