חששות מפני הריון שני

mikmik291

New member
חששות מפני הריון שני

היי בנות,
היה לי הריון סיוטי, לידה טראומטית שנגמרה בניתוח קיסרי. ההתאוששות הייתה לי מאוד קשה מבחינה פיזית (10 ימים אחרי הלידה החתך הזדהם, פתחו לי חלק מהחתך בלי הרדמה וניקזו את הזיהום), 3 חודשים אחרי המשיכו לי כאבים בכל הגוף ועכשיו אני במעקב של ראומטולוג כי כנראה שפתחתי דלקת פרקים ועדיין לא ברור איזה סוג של דלקת פרקים. אני קמה כל בוקר עם כאבי פרקים וצריכה לטפל בבת שלי תוך כדי. למזלי הגדול יש לי תינוקת מתוקה ונוחה והמון עזרה מהמשפחה.
הבת שלי בת 10 וחצי חודשים, מצד אחד אני מאוד רוצה עוד ילדים וגם בעלי, מצד שני אני חוששת שיהיה לי קשה מדי ולא אצליח להתמודד מבחינה פיזית עם טיפול בשני תינוקות.

אשמח לעצות מנשים שהיו במצבי.

החוויה שלי

היי מבינה אותך לגמרי גם לי היה טראומה מקיסרי בהריון הראשון, זה היה קסרי חירום וסבלתי כל כך ויש בן בן שנתיים וחצי שהוא כל עולמי מאוד רציתי להביא לו אח/אחות בהפרש קטן אבל אחרי שדיברתי עם הרופאה החלטתי לחכות לפחות שנה וחצי מהניתוח הקיסרי כי זה הזמן שלוקח לזה להחלים אז חיכיתי שנה וחצי ועכשיו בהריון שני שבוע 36 ומקווה לא לעבור קיסרי שוב כי גם אני בטראומה מזה. אני יכולה להגיד לך שאני מכירה כמה נשים שחיכו פחות משנה וחצי והצליחו ללדת לידה טיבעית
בהצלחה!

למעלה