חשש ודילמה
שלום כולם!
אני מתכוונת להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב (
) ומכוונת למשפטים. מבחינת תנאי קבלה, אני עוברת בכל הפקולטות בארץ. אבל אני גרה באיזור הצפון ומאוד מאוד מאוד לא רוצה לשנות מקום מגורים לפחות בשנה שנתיים הקרובות. משיקולים כלכליים ואחרים. מה שאומר שכנראה אלך לחיפה. מרפרפוף בעמודים רבים אחורה ברור לי היתרון הגדול של ת''א וירושלים, אבל זו לא אופציה מבחינתי. לא כרגע.
בגובה העיניים, מה הדבר מונע ממני בעתיד? גם אם אגיע לרמת לימודים מאוד גבוהה, כמו מצטיינת, ואקפיד על התנדבויות וכל הדברים הרצויים. כמה המוסד ישלול ממני דברים להבא? אשמח אם תפרטו.
כמו כן, האם כדאי ללכת על חד חוגי, וממש לעוף על זה ולכוון להכי גבוה שיש, או דו חוגי עם כלכלה (למרות שלא כל כך מעניין אותי לצערי) בידיעה שזה יוריד לי מהציון. ז''א על מה מעסיקים יסתכלו יותר, על הציון במשפטים או התואר הכללי?
תודה רבה רבה רבה. אשמח לכל פיסת מידע שאקבל.
שלום כולם!
אני מתכוונת להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב (
בגובה העיניים, מה הדבר מונע ממני בעתיד? גם אם אגיע לרמת לימודים מאוד גבוהה, כמו מצטיינת, ואקפיד על התנדבויות וכל הדברים הרצויים. כמה המוסד ישלול ממני דברים להבא? אשמח אם תפרטו.
כמו כן, האם כדאי ללכת על חד חוגי, וממש לעוף על זה ולכוון להכי גבוה שיש, או דו חוגי עם כלכלה (למרות שלא כל כך מעניין אותי לצערי) בידיעה שזה יוריד לי מהציון. ז''א על מה מעסיקים יסתכלו יותר, על הציון במשפטים או התואר הכללי?
תודה רבה רבה רבה. אשמח לכל פיסת מידע שאקבל.