חשש מביקור מחודש אצל הגאסטרו...

משתמש053

New member
ממש לא כדאי לך הרדמה כללית

עדיף הטישטוש, תנסי ותראי שזה לא כזה ביג דיל. הקושי בלהתעורר אחרי הרדמה כללית הרבה יותר מתוסבך ולכן כבר יש יותר חסרונות מיתרונות. נסי הרדמה בדרך של טישטוש הרי זאת הדרך בה כמעט כולם מבצעים בדיקה זו, במקרה שעדיין הינך בטשטוש ומרגישה אי נוחות, בקשי מהרופא שיוסיף חומר חומר טישטוש, וזה יקל עלייך. בהצלחה!.

לוינגר

New member
חשש מביקור מחודש אצל הגאסטרו...

שלום רב. ברצוני להתייעץ איתך תוך כדי ניצול האי-מחוייבות הניתנת בדרך זו של פורום הודעות. הנני חושש מביקור מחודש אצל רופא הגאסטרו שלי, מחשש שיפנה אותי לקולונוסקופיה. לא יודע מדוע, אך נוצרה אצלי רושם ותחושה כזאת, מניסיון מן העבר, כי ביקור מחודש אצל הגאסטרואנטרולוג יביא במוקדם או במאוחר, איכשהו, לצורך של ביצוע קולונוסקופיה. הנני חולה קרון ומאוד חושש מהמחוייבות וכל שהייתי רוצה הוא קשר של עידכונים, המלצות מצד הגסטרו, ובמידת הצורך - מתן תרופות. הרופא שלי הינו ד'ר וסרמן. האם קיימת אפשרות לקשר עם הגסטרו תוך כדי ביטול מודגש של מחשבה על קולונוסקופיה? תודה גדולה מאוד לך .

לוינגר

ראשית לכל רופא הגסטרו הינו אדם ככל האדם ואינך צריך לחשוש מביקור אצלו. גם אם המלצתו תהיה קולונוסקופיה הנושא ידון אתך וההחלטה תהיה משותפת.דרך אגב קולונוסקופיה במידה ונעשית על ידי רופא מיומן אינה בדיקה נוראה (למעט ההכנה לבדיקה אולי).רוב המקומות מבצעים בדיקה זו בהרדמה כללית, כך שלא תרגיש את הבדיקה כלל. באשר לצורך לבדיקה לא קבלתי ממך כל פרטים היכולים לעזור לי להחליט אם לבצע את הבדיקה או לא . דרך אגב,למרות שרופאים אינם נוטים לפרגן האחד לשני, ד"ר וסרמן הינו רופא גסטרו ילדים מצוין.

לוינגר

New member
המשך...

ד"ר וסרמן אכן גאסטרואנטרולוג מצויין ביותר, והנני סומך עליו מאוד. ידוע לי גם כי הוא מנהל מחלקת הגסטרו בבית החולים דנה בו גם אתה עובד. אצלי הקולונוסקופיה נעשתה בטשטוש וכמו שאמרת אכן ההכנה, ההתרוקנות של המעי, ונדודי השינה במשך הלילה הם אחד הבעיות העיקריות. אני מודה לך כי התייחסת לשאלתי ואכן נראה לי כי אגש לגסטרו. תודה!.

למעלה