חשש מתאומים

מצב
הנושא נעול.
חשש מתאומים

חשש מתאומים
אני בת 38 עם 2 ילדים בבית (אחד מהריון טבעי ואחד מטיפולים). אנחנו כאמור בנסיונות לילד שלישי. יש לנו חשש גדול מתאומים אך גם מביאים בחשבון את מספר הנסיונות המוגבל שהקופה ממנת ואת זה שלא כל החזרה מסתיימת בהריון... עברתי החזרת עוברים של 2 עוברים לאחרונה ללא הריון אך בשבועיים האלה הייתי ממש בחששות גדולים מהריון תאומים. זה מאוד מטריד אותי. העוברים המוקפאים הוקפאו בזוגות לצערי.. האם יש כאן בנות שמתמודדות עם דילמה דומה? בעלי חושב שאנחנו בכל מקרה צריכים להחזיר 2 ובמקרה הגרוע לעבור דילול לאחד... אבל מודה שלי אישית קשה עם המחשבה הזו
אשמח לעצות מועילות :)

iLanKaBr

New member
אני באותן מחשבות, אבל שחררתי אותן

חשש מתאומים
אני בת 38 עם 2 ילדים בבית (אחד מהריון טבעי ואחד מטיפולים). אנחנו כאמור בנסיונות לילד שלישי. יש לנו חשש גדול מתאומים אך גם מביאים בחשבון את מספר הנסיונות המוגבל שהקופה ממנת ואת זה שלא כל החזרה מסתיימת בהריון... עברתי החזרת עוברים של 2 עוברים לאחרונה ללא הריון אך בשבועיים האלה הייתי ממש בחששות גדולים מהריון תאומים. זה מאוד מטריד אותי. העוברים המוקפאים הוקפאו בזוגות לצערי.. האם יש כאן בנות שמתמודדות עם דילמה דומה? בעלי חושב שאנחנו בכל מקרה צריכים להחזיר 2 ובמקרה הגרוע לעבור דילול לאחד... אבל מודה שלי אישית קשה עם המחשבה הזו
אשמח לעצות מועילות :)
אני באותן מחשבות, אבל שחררתי אותן
יהיה מה שיהיה.
יש לנו ילד מתוק ועכשיו חזרנו לטיפולים להמשך.
עד כה עשינו 2 סבבים. בראשון הרופא אמר שלא מחזירים 2, אז החזירו 1. בסבב השני כבר החזרנו 2 עוברים. בשני הסבבים לא הייתה קליטה.
עכשיו אני בהפסקה מהסבבים, גם כי רציתי חופשה, גם כי צריכה לעשות בירורים לעצמי (יש לי שחלות פוליציסטיות דיי חמור אצלי העניין).
אני שחררתי את העניין. אין לדעת מה יהיה. גם לילד הראשון הוחזרו 2 עוברים תמיד וברוך ה' נקלט אחד והמתוקי שלנו נולד.
אם הגורל ירצי ליקלטו שניים, אז אני אתמודד עם זה.
השיקול הנוסף שלי הוא שהחזרה של שני עוברים מעלה את הסיכוי, ולהתמודד עם הכשלונות זה גם לא פשוט לי. אז אני אישית מעדיפה לקחת בחשבון שיכולים להיות תאומים ונתפלל לטוב.
בהצלחה!
שיהיה לנו הריון קל ובריא בקרוב! אמן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה