חתולה אפורה-בת חודש לאימוץ

enbalush

New member
חתולה אפורה-בת חודש לאימוץ

מצאתי חתולה קטנה בצד כביש סואן(על החול מעבר לגדר), שכנראה זרקו אותה שם, למזלה נתקעתי שם עם האוטו, מחפשת בית חם, היא מתוקה, בריאה לגמרי, עברה למוצק, עדיין תינוקית, מי שרוצה או חושב על זה נא ליצור קשר במסר, מחר היא תופיע בעצרת יחד איתי!

SMOLANIT1

New member
אימצתי אותה!

אני גאה לספר שאימצתי אתמול את החתולה המקסימה הזאת, שמה בישראל הוא משי...
ודרך אגב, אם למישהו יש עצות בנוגע לגידול חתולים אשמח לשמוע (למרות שזה לא ממש קשור לנושא הפורום...)

Neta558

New member
../images/Emo108.gif מזל טוב!

אני בטוחה שבפורום חיות מחמד ישמחו לעזור עם עצות לגידול חתולים, בעיקר מאומצים :) יש שם הרבה מגדלי חתולים שבטח יוכלו לעזור. (אבל אנחנו מוכנים לדון שוב על תזונה צמחית לחיות בית...
)

haleth

New member
אני די מבינה בחתולים... ../images/Emo54.gif

את מוזצנת לפנות אלי עם כל שאלה בכל נושא, ואשתדל לעזור. אבל אולי עדיף במסרים, כי זהו אינו הפורום הנכון לכך.

enbalush

New member
היי, מזל טוב, משי יפיפיה.

הסתדרת עם אמא שלך? בטח היא התאהבה בה (קשה שלא) אני חושבת שכדאי בתור התחלה לקחת אותה לחיסון, תקני לה אוכל לחתולים, ועדיף בלי חלב, ואם בכל זאת אז מדולל במים. וכמובן חול לצרכים.

tsf

New member
עצה קטנה ../images/Emo6.gif

הנה משהו שלמדתי מהחתול שלי:
אל תיתן לה תמיד את אותו אוכל וגם לא רק אוכל יבש כדי שהיא לא תתרגל אליו . וזה חשוב במיוחד עכשיו כשהיא גורה כי היא מסגלת הרגלים. אבא שלי למשל החליט שהחתול שלי מחכה אותי והוא צימחוני, הוא לא רוצה לאכול כמעט בשר (גם אם יתנו לו נקניקים ופסטרמה הוא ירחרח ומקסימום יתן ביס או 2 במקרה הטוב) והוא ממש אוהב תירס...
בכל אופן תרגיל אותה להרבה סוגי אוכל וככה היא תסכים לאכול הכל (רק אל תנסה לתת לה
או
) בהצלחה

adva g

New member
משי ממש חמודה!

אולי את זוכרת, אני ושתי חברות שלי ראינו אותך ואת משי ולא יכולנו להתאפק ולא ללטף
חתולה מקסימה אימצת- שיהיה לך בהצלחה!

למעלה