חתולה בוגרת

my4cats

New member
חתולה בוגרת

לפני כחודשיים, באחד מהימים היותר קרים וגשומים, אספתי מאמצע הכביש חתולה שכמעט ולא יכלה ללכת,היא הייתה ספוגה במים עם דלקת אפר-רספטורי מאוד חמורה, לקחו שבועיים של אנטיביוטיקה ונוזלים (היא לא אכלה או שתתה) כדי להחזיר אותה לקו הבריאות.
מאחר ולי יש כרגע 8 חתולים + גור נכה, אחותי התנדבה לעזור ולקחה אותה עד שתחלים (גם לה יש חתולים), וכבר מצאנו לה בית אופציונלי עם עוד חתולים אבל מסתבר שעל אף שהיא מאוד אוהבת אנשים ומאוד מאוד מתלטפת היא מאוד מפחדת מחתולים אחרים והתוצאה היא שהיא תוקפת אותם,
כואב לי מאוד להחזיר אותה לרחוב מאחר והיא חתולה של אנשים, רק רוצה שילטפו אותה ויגעו בה, היא אידיאלית למי שאין לו חתול בכלל ולא רוצה גור, וגם עם כלבים היא מסתדרת, אם יש משהו שמכיר בבקשה בבקשה תפנו אלי, אני בדרך כלל לא מבקשת עזרה לחתולים או כלבים שאני מוצאת, אני מטפלת לבד, ומוצאת בתים לבד, אבל במקרה הזה אני לא יודעת מה לעשות :(

Yukita

Active member
מנהל
אם זה עוזר משהו

יתכן מאוד שהחתולה הזו כן מסוגלת לחיות בבית המאמץ שמצאת לה, עם חצולים נוספים, וצריך פשוט סבלנות ועבודה כדי לתת לה להסתגל. לחתולים בוגרים לוקח הרבה יותר מיום-יומיים, ולעתים גם יותר משבוע-שבועיים להסתגל למקום חדש.
&nbsp
פה בפורום למרבית האנשים כבר יש חתולים, לרבים גם יותר מאחד כך שקשה למצוא מישהו חסר חיות לחלוטין. אכן נכון להפיץ גם כאן ובכל פורום אפשרי וכמובן בפייסבוק - אך כדאי להכין פרסום מושך עין יותר (עם תמונה). צילום טוב יעשה יותר מאלף מילים, מה גם שיש תחרות קשה עם עוד חתולים וכלבים רבים אחרים שמחפשים בתים. כדאי להכין מודעה עם כמה מילים + תמונה ולהפיץ כך בכל מקום אפשרי.

למעלה