חתולה לבד בבית

מהרשלה

New member
חתולה לבד בבית

שלום לכולם וערב טוב,
מחר הבחור ואני נהיה בחתונה ולא נספיק לעבור בבית לפני. האם סביר להשאיר את הנסיכה לבד בבית למשהו כמו עשרים שעות (כמובן שיהיו לה מים ואוכל זמינים)?

אלישבע777

Well-known member
אפשר להשאיר גם שלושה לילות לבד בבית- מניסיון!

אל דאגה להוד רוממותה הנסיכה היפהפיה שלכם. חתולים יכולים להיות לבד ואינם סובלים מזה!! הם נורא שמחים כשאנו באים, אבל זה לא אומר שהם לא אוהבים להיות לבד או שהם סובלים מבדידות. כשאני בבית, החתול שלי לפעמים מתחבא בחדר הקטן בבית שעות על שעות ואם אתן לו אפשרות הוא היה מעדיף לבלות בארון הבגדים על המגבות הנקיות...
חתולים הם בעלי חיים סוליטריים ואינם מקיימים קשרי להקה באופן טבעי, אלא אם הם נאלצים או אם הם קרובי משפחה שנולדו באותו מקום. רק אצל האדם הם חיים חיי להקה, כי האדם ביית אותם וברר את החתולים הידידותיים כלפיו.
אני לא פעם השארתי את החתול לבד לשלושה לילות בחגים, ולא קרה לו כלום. חתולים מבלים את רוב הזמן בשינה גם כשאנחנו בבית.
החתול הוא חיית המחמד שלכם ולא אבן ריחיים על צווארכם. חתול אינו תינוק או ילד. אגב, אילו הייתם מגדלים תוכי ומשאירים אותו לבד כמה ימים אז היה לו פחות
טוב. תוכים הם חיות חברתיות ובדידות קשה להם. כמובן שגם כלבים סובלים קשות כשהם לבד.
לכו לחתונה ובלו בנעימים, בלי דאגות!! אל תבטלו תוכניות חשובות בגלל חתול. החתול חשוב מאוד, אבל אתם חשובים יותר!!

dimitrygo

Active member
מנהל
אין שום בעיה. תשאירו לה 2 קערות מים ותאבטחו דלתות שהיא לא

תוכל לסגור אותן בטעות.

Yukita

Active member
מנהל

גם לדעתי כמו שדימה אמר אין בעיה.
&nbsp
יותר משני לילות כדאי שמישהו יבקר לראות שהכל בסדר ולנקות ארגז חול, אבל לילה אחד? אין בעיה.

למעלה