מה זה ההפך ממאומצת? כי כל חתולי הבית מאומצים.שלום,
החתולה שלי בת 5 חודשים (מאומצת). היא כירסמה לי עד עכשיו את הכבלים של האוזניות, המקלדת והמסך
יש דרך לגמול אותה מזה ? אגב, היא עדיין לא מעוקרת. אמורה לעבור עיקור עוד שבוע, אבל אני לא יודע אם זה ישנה משהו.
אשמח לדעתכם
יש בחנויות של ציוד לבעלי חיים, תרסיסים מרחיקי חתולים. כמו כן, יש צמח הנמכר בחנויות בצורת עלים יבשים וגרוסים, של נפית החתולים (קט -ניפ). רוב החתולים מאוד אוהבים להתמרח על העלים הללו והריח שלהם, גורם להם עליצות רבה. לכן אם החתולה רגישה לצמח, כדאי לפזר קצת במקומות שאתם רוצים שהיא תשהה בהם וגם תשמח קצת. נכון שפרורי העלים קצת מלכלכים, אבל מספיקה כמות קטנה בכל פעם, זה לא נורא. החתול שלי מת על זה!!תודה על כל התשובות. ההיפך ממאומצת הוא שתי החתולות הקודמות שלי (אחת עדיין איתי ואחת בקבר) שאת שתיהן מצאתי בחצר, ואיתן לא היתה לי בעיה כזאת.
לגבי האוכל, לפי מה שאני מבין היא מקבלת אוכל איכותי (יבש) אבל במחשבה שניה אולי לא השארתי לה מספיק כשיצאתי, ואולי באמת עוד צעצועים יעזרו למרות שיש לה כמה כאלה. ולגבי מריחה של תרופות על החוטים, נשמע רעיון מעניין, אבל צריך להיזהר שהתרופה לא תהיה מסוכנת.
אז שוב תודה רבה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.