חתולה מתעטשת, בעייתי?

lula

New member
חתולה מתעטשת, בעייתי?

הגורה שלי בזמן האחרון מתעטשת די הרבה, חוץ מזה הכל רגיל אצלה... יש צורך בוט'?

חתולת רחוב אחת שלי התעטשה

וקבעתי לה תור לווטרינר שלי אבל אז עדכנה אותי אישה אחת שגם מטפלת בהם (עכשיו הפסיקה) שהיא כבר לוקחת אותה מחר אז ביטלתי, לחתולה ניתנה
אנטיביוטיקה במשך ארבעה ימים ואז היא חזרה לעצמה ואפילו התחזקה יותר מהרגיל.

A d i 23

New member
בדיוק רציתי לכתוב

אנטיביוטיקה [לא חזקה] בערך חמישה ימים.. ונגמר הסיפור.. זה מה שאני עושה כשאני שמה לב לצינון/התעטשות המלווה בנזלת.. ואם זה לא עוזר, אז בהחלט להתייעץ עם וטרינר

לא לתת אנטיביוטיקה ללא בדיקה!!!

אם החתולה עושה "אפצ'י" יבש אחת ל.. לאו דווקא מצריך הגעה לוט' (למרות שאני הסטרית ולא נחשבת פונקציה לכלום
). צריך לדאוג שיהיה לה מקום יבש וחמים לרבוץ בו ולדאוג לנ לאוכל טוב. אם היא מתחילה עם נזלת וכו- אז אוטומטית לוטרינר. בכל מקרה- כמו אצל בני אדם- לא לוקחים אנטיביוטיקה ללא בדיקה.

A d i 23

New member
אחרי כמעט 10 שנים לצד וטרינר

אני מרשה לעצמי לקבוע את זה לבד, או לפעמים לאחר התייעצות טלפונית איתו.. מעטות הפעמים שאני ניגשת אליו עם אחד מהחתולים

היית נותנת לילד שלך אנטיביוטיקה

ללא מרשם? אני מניחה שלא. אני מניחה שוטרינר למד יום או יומיים יותר ממני וממך בשביל התעודה שיושבת לו על הקיר. אותה התעודה שנותנת לו א הידע המינימלי לדעת מתי יש צורך באנטיביוטיקה ומתי לא. בל נשכח שהדבר הגרוע ביותר שאנו מסוגלים לעולל למע' החיסונית שלנו (ושל כלל בעלי החיים) הוא לדחוף לעצמנו אנטיביוטיקה מתי שלא צריך. איך יודעים שצריך? הולכים לרופא. או וטרינר.

../images/Emo45.gifנכון

התעטשות יכולה להיות מאלרגיה, וירוס ומגוון דברים אחרים, לא נותנים תרופות ללא בדיקת רופא וטרינר.

למעלה