חתולה נושכת

ספרנו1

New member
חתולה נושכת

החתולה בת ה-4 חודשים נושכת אותי כשאני משחק איתה באצבעות חשופות. לא נשיכות חזקות, אבל כשאני מנסה לישון והיא על המיטה זה מציק (לפעמים היא גם נושכת את הזרוע וכד'). וגם באמצע היום - בשלב מסויים זה נהיה מציק.

קראתי את הטיפים האלה:[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=16&messageid=169656529[/URL]

האם יש למישהו מה להוסיף? והאם אפשר לצפות ממנה שהיא רק תחכך את האף באצבעות ולא תנשך?

תודה

דרורפפ

New member
האם יש לה משחקים?

מה לגבי משחקים, יש לה משלה? ... אולי כשהיא במצב רוח למשחקים תסיח את דעתה עם משחק- כדי שהיא תוציא את האנרגיה על המשחק ולא עליך?

ספרנו1

New member
אין לה משחקים-אילו מומלצים?

מחר אהיה בתלפיות ושם יש חנות שלא מוכרת חיות, ואני מתכוון לקנות לה שם צעצועים.

דרורפפ

New member
אין לי ניסיון עם משחקים

אין לי ניסיון עם משחקים, אך מאחר שמדובר בגורה לבדה- הייתי שם דגש על משחקים שתוכל לשחק לבדה. בחצר שלי יש חוט קצר תלוי, וכל פעם שיש רוח החוט זז- ואז הגורים תוקפים אותו ולא עוזבים אותו במשך זמן ממושך.

וכמובן משטחי גירוד חשובים לא פחות

Yukita

Active member
מנהל
משחקים

כל חתול והעדפותיו...
&nbsp
המשחק מס' 1 לגורי חתולים בגילה של כנען היפה שלך הוא גור נוסף בגיל קרוב לשלה. אם מתאים לכם, אימוץ גור נוסף יכול להפוך לחברות יפה לטווח ארוך.
&nbsp
גם אם לא מתאים, יש די משחקים ושעשועים לחתולים. גם דברים פשוטים בבית לעתים קרובות יכולים לעבור שינוי קל ולהפוך למשחקים, למשל קח נייר אלומיניום, כווצ'ץ' לכדור בגודל כדור פינג פונג או קצת פחות, והרי לך צעצוע שהרבה חתולים אוהבים. קשיות הן עוד דוגמא.
&nbsp
צעצועים קנויים יש הרבה. אצלנו, הכי פופולריים כדורי הגומי הקטנים עם הבליטות, שבהקפצה קופצים לכיוונים בלתי צפויים וחתול יכול לתפוס אותם בפה. גם עכברוני צעצוע פופלריים אצלנו. מה שכן, שום צעצוע לא יעסיק חתול לבדו אם הוא "מת", לא זז: צריך אותנו, בני האדם, כדי להפעיל את הצעצועים: להשליך כדור, להניע חוט תלוי וכדומה.

ספרנו1

New member
תודה רבה, היא "עפה" על כדור האלומיניום

המתוקה משחקת איתו כבר 5 דקות ברצף ברחבי הדירה
בהמשך אולי אעלה תמונה שלה משחקת איתו

&nbsp
גור נוסף זו לא אופציה כעת, לצערי. גם ככה ההוצאות עליה גבוהות משחשבתי, וכסטודנט יש לי תקציב מוגבל..

ספרנו1

New member
הארגז כבר מסריח..

ביום ראשון בצהריים שמתי לה חול בארז, ואני דואג מדי ערב לדלות משם את ה"תוצרת" ולערבב את החול, ובכל זאת נוצר כבר סירחון קל בחדר בו מוצב הארגז-פחות מ-3 ימים מאז ששמתי את החול.
&nbsp
מדובר בחול מתגבש של Dr pet.(שהוטרינר הציע לי)
http://www.petpoint.co.il/product-3844-חול_מתגבש_Dr.PET_.aspx
&nbsp
מוזר, לא?

למעלה