חתולה שאבדה

דני 10001

New member
חתולה שאבדה

גר במרכז תל אביב בדירת קרקע , אימצתי את החתולה מהרחוב בגיל פחות מחצי שנה במצב בריאותי מאוד ירוד . מאז היא אצלי כבר 3 שנים מבלי לצאת מהבית בכלל (גר ליד רחובות מאוד סואנים וסביבה קשה ועויינת עבורה ומחשש שלא יקרה לה משהו רע , ולנוכח מצבה שכבר היתה כמעט על סף מוות, החלטתי לנסות להרגילה רק לבית ). החתולה שיתפה פעולה יפה עם העניין לשמחתי שאם לא כן זה היה פשוט בלתי אפשרי .עד לפני שבוע . פתחתי לשניה את הדלת כשאני עומד לידה ובדיוק חלף חתול בחצר. החתולה שלי זינקה בהפתעה החוצה וישר פתחה במרדף אחרי החתול ונעלמה . כל הסריקות והחיפושים לא העלו דבר ומאז כאילו בלעה אותה האדמה . מעבר לגעגועים אליה אני בעיקר מודאג ומוטרד כיצד ואם תדע להסתדר ולשרוד גם לאור הרקורד הלא ממש מוצלח בעניין מעברה הרחוק כשמצאתי אותה וגם כי כבר רוב מוחלט של חייה היא בבית ודואג שהחושים והמיומנויות שלה התנוונו עם הזמן הרב שחלף כשהיא בבית בתנאים מוגנים לחלוטין וללא כל סכנות או התמודדויות . עכשיו המצב לצערי די תלוי בה . האם תרצה/תוכל לאתר את הדרך בחזרה בכוחות עצמה ? מה הסיכויים לכך ? פשוט ממשיך לחפש אך מרגיש שזה כמו לחפש מחט בערימת שחת , אין לי מושג כמה התרחקה ואם שרדה ומה יכולת ההתמצאות שלהם ומה הפסיכולוגיה והזכרון שלהם בכלל לנסות ולרצות לחזור . בקיצור אשמח לכל עצה ומידע אפשרי מבעלי ניסיון ומהמבינים בעניין .

ארמורגם

New member
תמשיך לחפש אותה

סביר שהיא לא תמצא את הבית בעצמה, מכיוון שלעולם לא ראתה אותו מבחוץ.
היא כנראה מתחבאת בקרבת מקום, כנראה בתוך שיח.
צא בשעות שונות, במיוחד בלילה כשיותר שקט, וקרא בשמה.
זכור שחתולים הם אלופים בלהתחבא.
אל תאבד תקווה

היי, מקווה שכבר מצאת.

אם לא, מציעה לך לחפש בגוגל "טיפים למציאת חתול/כלב אבוד", יש אינספור מאמרים וכתבות כאלו.
יש גם קבוצה בפייסבוק בשם "אבדות/מציאות בע"ח"- יעזרו לך לפרסם ואולי תמצא את שלך גם שם.

shirul2

New member
תתלה מודעות והרבה!!

זה יכול מאוד לעזור! כדאי לתלות גם במקומות כמו המכולת השכונתית וכ"ו..
גם אצל וטרינרים בסביבה!
תחפש מאכילי חתולים בסביבה ותן להם אפילו תמונה שלה, תתפלא כמה אנשים טובים אפשר לפגוש בנסיבות כאלה..
וגם, מנסיון- מקלטים! לחפש וממש לחרוש מקלטים בסביבה הקרובה, הרבה פעמים הם נעלמים לשם,
הרבה הצלחה מחזיקה אצבעות שתמצא בקרוב!..

למעלה