חתולה שסרגתי לרומי

איולי

New member
מתוקה!!רק חבל שאת מגיבה

רק למספר מצומצם ביותר של עבודות.....

סליסמה

New member
איולי יש פה ביקורת??

להזכירך כשעלו לפורום ההזמנה להדימוי מהתערוכה הקרובה שלי חוץ ממזל טוב רק אחת או שתיים הבנות הפורום ביכלל הגיבו על המורכבות של הדימוי שלפי דעתי מראה פה רמה מאד גבוהה של ליבוד אבל לא הגבתי. אבל אם הקטע שלכם זה להעניש אותי כי אני לא מגיבה לכל העבודות אז אני אחשוב על מה זה אומר עלי ועליכם.!

aliner

New member
קמתי מהרצפה אחרי התעלפות.... איזה מדהים!

לא יאומן, זו סריגה!

סליסמה

New member
חשבתי כשאתפנה להעביר סדנה של סריגת דובי

אבל יש לי כבר מחשבות חרטה אני חייבת להגיד שאני לא שמחה מהביקות עלי בפורום

shukpuck

New member
אז כדאי שתתחרטי בחזרה |../images/Emo6.gif|

דווקא מאד נשמח לסדנא, ונשמח לראות אותך יותר. הפורום הוא פורום פתוח, וזו זכותך לבלות בו יותר או פחות. זכותך להגיב למי שמתאים לך להגיב אליו. אבל יש לזה תוצאות- פחות מכירים אותך. אז בקשר למה שאמרת על ההזמנה שלך- ניסיתי לחשוב עם עצמי, למה אני לא הגבתי- אז ככה, נוכחות אינה מתבטאת רק בהגבה אלא גם בהעלאה של יצירות והשתתפות בדיונים (זו לא ביקורת, אלא עובדה, ללא קשר לנוכחות שלך). אני מוכרחה להגיד שמאחר ופחות רואים אותך פה בפורום, אני גם מרגישה שאני לא מכירה אותך כל כך (יש פה הרבה בנות שאני מכירה, חלקן גם אישית והרבה מעל דפי הפורום בלבד). בנות שאני מכירה, באופן טבעי, אני מגיבה להן יותר,נראה לי, כי אני שמחה בשמחתן ואכפת לי מהן אז אני אכתוב משהו מפרגן קטן גם אם אין לי תובנות גדולות. בנות שאני לא מכירה, אם אין לי משהו חכם להגיד,אני שותקת. וזו לא רק אני, כך מתנהלים להם פורומים, בכל מקום יש את הקבוצות שמכירות יותר ופחות, מעגלים חברתיים כאלו ואחרים. הודעות שמפורסמות ע"י מישהי והתגובות הן מקומץ ספציפי וחוזר על עצמו של מגיבים. גם פה זה כך, אבל מאחר ומדובר בקבוצה מצומצמת אולי זה יותר בולט לעין. אז צר לי שנפגעת מהענין,באמת, אבל זה לגמרי טבעי בעיני, בטח כשמדובר ביצירה לא קונבנציונלית, שאינה מדברת אל כולם (וגם זה טבעי) (ומוערך מאד בעיני- זוהי אמנות לשמה).

מה קורה? מה קורה?

זה אכן פורום פתוח. לכל אחד נשמרת הזכות להחליט איך, מתי וכמה הוא משתתף. לכל אחד הזכות לבחור למי הוא רוצה להגיב ולמי לא. אם יש לכן ביקורת תשתדלו להציג אותה על הצד החיובי ולא על הצד האנטיפטי. סלי... נראה לי שהמסר אליך מהבנות הוא: שרוצים לראות אותך יותר וקחי זאת כמחמאה.

shukpuck

New member
כמובן שזהו הבוטום ליין

מקווה שהובנתי כהלכה

shukpuck

New member
אירית, לכי לטלוש!

קרושה זה קל! אני למדתי מספר! (אם את רוצה, אשמח להשאיל לך אותו).

למעלה