חתולה שתוקפת חתולה. מה עושים??

חתולה שתוקפת חתולה. מה עושים??

שלום לכולם, יש לי חתולה כבת חצי שנה. חמודה קטנה ופחדנית מאוד. היא רוב הזמן מחוץ לבית בגינה הענקית שיש לנו. לשכנתי יש חתולה מבוגרת, בת 9 או 8, גדולה מאוד. הבעיה היא שהחלתולה של שכנתי כל הזמן תוקפת את החתולה שלי. כל לילה יש צרחות ואף אתמול היא נשכה את חתולתי שנזקקה לשירותי ויטרינר. כמובן שתענוג לא היה זול (150 ש"ח). שאלתי היא - מה עושים??? זה לא יכול להימשך ככה. מלבד העובדה שלא נותנים לי לישון (והחתולה שלי לא מוכנה לשיון בבית - בוכה כל הלילה), אני מפחדת שיקרה משהו לחתולה שלי. האם שכנתי צריכה לשאת בעלויות הויטרינר? האם אם היא לא תטפל בחתולה ותמנע ממנה לתקוף את חתולתי (איך עושים את זה?) הגיוני יהיה להתקשר לעירייה שיקחו אותה? תודה רבה מראש לכולם...

noeme

New member
חתולה שתוקפת חתולה

קודם כל בלילה לא לתת לה לצאת לחתר בשום אופן.היא רק בת חצי שנה? מה יש שתהיהי בלילה בבית.בודאי שכנתך חייבת לרסן את החתולה שלה . ואם זה יקרה עוד פעם היא תצטרך לשאת בהוצאות הטיפול.הם כנראה רבים על הטריטוריה? מה אומר הווטרינר?האם היא תוקפת עוד חתולים?ממני נעמי

הבעיה היא

שהחתולה שלי לא רוצה להיות בבית בלילה, היא לא מפסיקה לבכות. אני סוגרת אותה בחדר והיא לא נותנת לי לישון. היא לא יכולה להיות בבית כולו כי גם יש לנו כלב גדול והיא מפחדת ממנו קצת... נראה לי באמת שהחתולה של השכנה מגנה על הטריטוריה שלה, אבל איך אפשר להשתלט עליה? זה לא כלב... אני מקווה שזה יסתדר. לא בא לי לרוץ עם החתולה היפה שלי כל יום לויטרינר

למעלה