חתולים אוכלים חוטי חשמל

טאניוש

New member
חתולים אוכלים חוטי חשמל

אולי למישהו יש פתרון יצירתי לבעיה?
מדובר על חתולים בני שנתיים וחצי, לא גורים. חתולים נמרצים, חכמים וסקרניים שכל כמה חודשים ממציאים תעלול חדש כדי שלא נשתעמם
. הקטע עם חוטים די חדש, משהו כמו חודש אולי. חוץ מבעיית הרס כללית ומכשירי חשמל מנותקים, נראה לנו גם מסוכן. עד כה כורסמו בעיקר חוטים דקים - מטעני טלפונים, מנורת שולחן, עכבר מחשב וכו'. קשה לי להגיד מה מקור התעלול. יש להם מספיק דברים "חוקיים" לשחק איתם (וגם אחד את השניה!). אבל יש איזה צורך ללעוס כל דבר, וחוטים כנראה נעימים ללעיסה (לא שטעמתי). רעיונות? מישהו?...

גורדיאן

New member
משהו יצירתי:

קני רוטב טבסקו ומרחי על החוטים. חתולים יכולים להבחין בטעם חריף וזה יכול להרתיע אותם.
שתי הערות:
1. לא ניסיתי בעצמי.
2. יש מצב שזה לא יעבוד על חתולים ממוצא תימני.

BloodyRose

New member
נסו לעטוף את החוטים בנייר כסף

אם יש דברים שחתולים *לא* אוהבים ללעוס, זה נייר כסף.
נסו ללפף סביב הכבלים המועדים ללעיסה, תראו אם זה באמת עוזר...

אלישבע777

Well-known member
אפשר לקנות תרסיס של חומר דוחה חתולים (לא אנשים)

קונים בחנות חיות. מניסיוני -
א. זה באמת דוחה אותם ( מעקמים את האף ונרתעים)
ב. זה לא עובד על חתולים חכמים במיוחד ונחושים מאד.
הללו מתגברים על הדחיה... למשל החתול שלי, שמוכן להריח את הריח הדוחה, בלבד שיוכל לפתוח את הויטרינה ולהכנס אליה, כדי לבדוק את מצב אוסף פסלי החתולים שלי.... ולטרוף מדי פעם, פסל אחר...

רעיון נוסף - יש צינורות רחבים, מיוחדים להשחלת חוטי חשמל ואפשר להשחיל כמה ביחד. גם דקורטיבים וגם מארגן המון חוטים מעצבנים וגם מגן עליהם, משן וציפורן.

ועוד דבר חשוב- לנזוף בחתול. במילת הקסם הידוע לכל חתול - קישטא! (או די/אסור/קששש/פויה וכדומה) . ולמשוך בעורף. לא כואב , אבל מראה להם שזה אסור. החתול שלי החל לנשוך לפתע בגיל 6 את כבלי המחשב וגם את חוט הטלפון הנייח והרס אותם. כמה נזיפות ומשיכות עורף - ואפילו החתול שלי, קשה עורף
למד . היום הוא בן 9 ויודע שלא כדאי להרגיז את אימא.

למה לא הפעלתי את שיטת הקסם על החתול שנכנס לויטרינה, תשאלו?
בגלל שהוא עולה על תקרת הויטרינה שהיא גבוהה, ופותח אותה... מלמעלה!! ... כדי למשוך לו בעורף, אני צריכה לעלות על סולם...ככה זה כשמגדלים חתול חכם

למעלה