חתולים ושיפוצים

סנדי82

New member
חתולים ושיפוצים

שלום לכולם

אז ככה, יש לי שלושה חתולים ובשעה טובה ומוצלחת נצטרך לשפץ קצת את הדירה ( לא שבירת קירות, אלא רק ריצוף וצבע ). זה אומר אנשים זרים בבית, הזזת רהיטים, מרצפות חדשות שאסור לדרוך עליהן מיד אחרי ההדבקה....
זה בטח ייקח כמה ימים וכמובן שאני אמשיך לגור בבית בזמן השיפוץ השאלה היא מה לעשות איתם, ויש שתי אפשרויות:
1. פנסיון לחתולים. לא מכירה כזה, אבל שמעתי שיש כאלה.
2. להשאיר אותם בבית בזמן הזה באזור סגור ומבודד (אמבטיה, שירותים או חדר כביסה).
אני חושבת שבכל מקרה זו תהיה טראומה, אני רק לא יודעת איזו עדיפה ...

צילי 25

New member
שיפוץ דירה

גם אנחנו עשינו לפני חודשים שיפוץ גדול כולל שבירת קירות לנו יש 4 חתולים נלחצנו מאד והתלבתנו מה לעשות ,כולם המליצו לנו לקחת אותם לפנסיון אבל מצד שני לא רצינו לעשות להם סטרס נוסף והחלטנו להשאיר אותם סגורים בחדר אחד שיש בו מיטה אם ארגז שהם יכלו להתחבא שם אם אוכל מיים ושירותים והתפללנו לטוב , כמובן שאחר הצהרים לאחר שהפועלים הלכו פתחנו להם את הדלת ונתנו להם להסתובב בדירה, את האמת זה עשה להם אטרקציה גדולה , כי היה הרבה חול והיתה להם הזדמנות לעשות בחול אמיתי , בהמשך הם יתרגלו גם לשיפוצניק והוא גם דאג להם לאוכל ולקראת סיום הם אפילו לא פחדו להסתובב בדירה גם בזמן השיפוץ כך שזה עבר בשלום חודש שיפוצים דרך אגב אנחנו לא גרנו בבית באותה תקופה אבל חזרנו כל יום לפתוח את הדלת ולתת הרבה אהבה ופינוק , שיהי בהצלחה ,אם זה לא מצליח תמיד יש את האופציה להעביר לפנסיון.אני מאמינה שבגלל שהם כמה חתולים אז יש להם אחד את השני אז אולי יהיה להם קל יותר .

dimitrygo

Active member
מנהל
ללא ספק להשאיר בבית סגורים במקום יחסית שקט ומבודד

אני מניח שאולי יהיה אפשר לסגור אותם בחדר שבו לא עושים שיפוץ באותו יום ואז להעביר אותם לחדר אחר בו שיפוץ כבר נגמר.

למעלה