חתולים...חתולים...
...

sagiberg

New member
חתולים...חתולים...../images/Emo54.gif...../images/Emo54.gif

השבת הגשומה הביאה אותי לשבת ולאבק ספרים. תוך כדי מיון והתעטשות מצאתי כל מיני ספרי ילדים שהחתול מככב בהם. אז הנה, לכל אוהבי החתולים. מי יתלה את הפעמון ?( לגיל הרך )/ שושנה צחור גלסומינו בארץ השקרנים/ג'אני רודארי ( אם יהיה לכם מזל תמצאו בחנויות לספרים משומשים) עליסה בארץ המראה החתולה המדברת ובטח גם אצלכם על המדף רובצים כמה חתולים מצויירים - שתפו אותנו......

sagiberg

New member
צודקת בהחלט, ושכחתי גם את ../images/Emo24.gif

חתולים בצמרת

חוטהשני

New member
ועוד רשימה ../images/Emo54.gif שמצאתי באתרים: ../images/Emo41.gif מעשה בחתולים מאת ע. הלל ../images/Emo41.gif חתול ירוק מאת חיה שנהב (לצעירים) ../images/Emo41.gif חתול, ספן, ליצן מאת תמר אדר ואחרון אחרון חביב ../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif חתול תעלול של ד"ר סוס

guyon

New member
חתולים וסיפורים

אם אתם מתעקשים על חתולים, אז- יצא ספר חדש: מה שסיפרה לי ורד, 8 סיפורים קצרים, הראשון בהם על חתולים. על הכריכה יש ציור של שלושה חתולים... על הספר: שלום לכולם יצא ספר ילדים חדש אשר נקרא: "מה שסיפרה לי ורד" נכתב ע"י ורד מוצ'ניק-שיאון, מורה לספרות, אשר זכתה במקום ראשון על אחד מסיפוריה הקצרים ואף כתבה ספר שירים בשם "הרהורים. בספר 8 סיפורים קצרים העוסקים בהתמודדות יומיומית במצבים חברתיים הלקוחים מהחיים כגון: חברות, הולדת אח ראשון, 2 סיפורי חיות והתחשבות ברגשי הזולת ובכבודו. בסיפורים ניכרת הבנת עולמו הרגשי והחברתי של הילד. הספר יימכר בחנויות בסביבות ה- 70 ש"ח וכרגע ניתן להשיגו לזמן מוגבל ב - 35 ש"ח בלבד כמבצע היכרות בטלפון 056450784 - מרכז 053-805073- דרום ניתן לתאם פגישה לראות את הספר, וגם להזמין הקדשה אישית מהסופרת ללא תוספת תשלום. גם אם אינכם מעונינים נשמח אם תעבירו את המייל הלאה על מנת שחבריכם שכן מעונינים בספר יוכלו להנות ממנו כבר עכשיו יום מקסים לכולם

perhay

New member
../images/Emo108.gifיומנו של חתול

סיימתי לקרוא לא מזמן את הספר המקסים "יומנו של חתול": (וידוי אמת של חתול בית מנוסה) מאת לי ראטלאדג'. הוא מתאים לבני נוער וגם למבוגרים. הסופר האמריקאי הזה מביא את הסיפורים המופלאים שחתולים היו יכולים לספר לנו אם רק היו לומדים לדבר. ספר זה מגלה את הסודות הכמוסים של חתול הבית, הרואה כל דבר בביתו ובשכונתו.

למעלה