חתולים נעלמים

peterjuli11

New member
חתולים נעלמים

מפינת האכלה בגן אברהם (קריניצי) בר"ג, נעלמו ביום חמישי ( 13.5.15) 50% מכמות החתולים, רובם גורים. להערכתי 20 חתולים. לא נעשתה כאן פעולת סירוס ועיקור מצד העירייה מכוון שחלק מהחתולים שנעלמו קטנים מדי לכך. פעולת העלמות נעשתה או לפנות בוקר או בוקר של יום חמישי. אני מחפש עדים או אנשים שמכירים את התופעה ויכולים לתת כל מידע רלוונטי בנושא.
עשו בבקשה שיתוף אם זה יכול להגיע לאנשים שיכולים לדעת ולעזור. תודה רבה. יניב
[email protected]
0526464325
 

דרורפפ

New member
התאריך שציינת הוא מאי?

ה-13 במאי הוא לא יום רביעי? האם טעית בתאריך/יום- או שאכן מדובר בתקרית מלפני כשלושה חודשים?

האם יש לך עוד פרטים לספר על אופי המקרה? האם מצאת או דיווחו על חתולים/בעלי חיים אחרים שהורעלו/מתו באזור? האם ישנם חתולים כלשהם שבכל זאת חזרו לפינת האכלה מאז המקרה? האם יצא לך לבדוק בפינות האכלה באזור, כדי לוודא שהם לא עברו פינה?

האם לאחר התקרית, היו עוד חתולים נוספים שנעלמו?

מסקרן אותי לדעת מדוע ציינת או לפנות בוקר, או בוקר. אם מדובר בפעולה עבריינית/אסורה, לא מן הנמנע שהיתה מבוצעת דווקא בלילה? (בכל אופן, בשעות האור יש כמות כזו של חתולים 'זמינים'?)
 

peterjuli11

New member
תיקון תאריך - 13.8.15

תודה על הערה והארה. כוונתי היא ליום חמישי האחרון (13.8.15) . אני הייתי בגינה בלילה שבין רביעי לחמישי עד 2.00 בלילה (לפנות בוקר). חזרתי לגן בשעה 17.00 ואז כשקראתי לכולם שמתי לב בעיקר לחיסרונם של הגורים. עשיתי סריקות יחד עם עוד שני מאכילים שבאו לעזור. לא מצאנו אותם. חזרתי פעם נוספת ב 23.00 וגם לא מצאתי. הצמצום, כולל בוגרים, מגיע ל50% מכלל החתולים. אני מאכיל שם תקופה ארוכה כמעט מדי יום. בשבוע האחרון בגלל שני הגורים הקטנים הייתי שם מדי יום פעמיים ביום.
 

דרורפפ

New member
מותר לשאול מה אתה חושד שקרה להם?

מה אתה מניח/חושד שקרה להם?

אני לא מכיר את החתולים/גן, אך אני מניח שבשעות הבוקר/אור יש נוכחות של אנשים בגן, ועל כן לא נשמע לי סביר שמישהו יבצע פעולה 'שלילית'. ואם הפעולה הזו נעשתה בלילה- אז עד כמה שאני יודע, בדרך כלל, פעולת הלכידה כרוכה ברעש משמעותי, במיוחד אם יוצאים מנקודת הנחה שכמות כזו של חתולים נלכדים בשעות החושך- בין השעה שעזבת לאור הבוקר.

אם היה מדובר בהרעלה אז לא מן הנמנע שגם בעלי חיים נוספים היו נפגעים, ובכל מקרה סביר שהיית מוצא עדות כלשהי לחתול מת... או חתול במצב קשה.

כשאני התחלתי להאכיל חתולים בחצר שלי- עשיתי טעות והשארתי מזון זמין כל הזמן. אני מנחש שבפרק הזמן הזה החתולים הבוגרים לא הרגישו צורך להגיע לפינות האכלה הקבועות שלהם. אז יכול להיות שזה בסך הכל מישהו באזור שמשאיר אוכל זמין בחצר שלו?
 

shirul2

New member
ניסית לדווח למחלקה הוטרינרית?

הם מאוד בסדר ברמת גן ומאוד בעד המאכילים..
 
למעלה