חתולים דודי עשית לי חשק לשתף... בובות כפפה לפעילות סיפור ויצירה בנושא צבעים שחור לבן
M moncha New member 24/10/13 #1 חתולים דודי עשית לי חשק לשתף... בובות כפפה לפעילות סיפור ויצירה בנושא צבעים שחור לבן
M moncha New member 27/10/13 #4 תודה חגית נכון זה באמת לסיפור של ע. הלל ויש גם לשלמה אבס סיפור "חתול לבן חתול שחור". כתבתי רשומה עם תמונות בבלוג שלי אם תרצי לראות יש קישור בחתימה.
תודה חגית נכון זה באמת לסיפור של ע. הלל ויש גם לשלמה אבס סיפור "חתול לבן חתול שחור". כתבתי רשומה עם תמונות בבלוג שלי אם תרצי לראות יש קישור בחתימה.
ד דודי בן אדרת New member 28/10/13 #5 יופי של בובות ויופי של הברקה! פשוט יפה!!! שמח שהצלחתי לגרום לך לשתף, היה שווה אגב, מאוד אוהב את "מעשה בחתוליים" (מקווה שאני לא משבש את השם בשל השעה והעייפות מיום ארוך) מקווה שעכשיו תרגישי בנוח לשתף אותנו בעוד, אני ואין לי ספק שגם כל השאר ישמחו מאוד.
יופי של בובות ויופי של הברקה! פשוט יפה!!! שמח שהצלחתי לגרום לך לשתף, היה שווה אגב, מאוד אוהב את "מעשה בחתוליים" (מקווה שאני לא משבש את השם בשל השעה והעייפות מיום ארוך) מקווה שעכשיו תרגישי בנוח לשתף אותנו בעוד, אני ואין לי ספק שגם כל השאר ישמחו מאוד.