חתולי בר פראיים שלום אני מחפש אתרים טובים על "פומות" וחתולי בר בעיברית אם אפשר עדיף..
S shaishoo New member 5/12/02 #1 חתולי בר פראיים שלום אני מחפש אתרים טובים על "פומות" וחתולי בר בעיברית אם אפשר עדיף..
S shaishoo New member 5/12/02 #3 תודה אבל.. תודה על תשומת הלב.. אבל האתר עוסק בחתולי רחוב.. אני צריך יותר מידע על חיות כגון "אוסולוט" , פומות, יגוארים חתולי פמפס , BOBCATS וכד´ ...
תודה אבל.. תודה על תשומת הלב.. אבל האתר עוסק בחתולי רחוב.. אני צריך יותר מידע על חיות כגון "אוסולוט" , פומות, יגוארים חתולי פמפס , BOBCATS וכד´ ...
B brose New member 5/12/02 #4 ../images/Emo13.gif הבנתי..., אולי עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif 1. אולי זה 2.או זה (למרות שזה אתר תמונות...) 3.אחרון משום מה אני לא מוצאת אתרים טובים לחתולים... אם אני ימצא עוד, אני יביא לך!
../images/Emo13.gif הבנתי..., אולי עכשיו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif 1. אולי זה 2.או זה (למרות שזה אתר תמונות...) 3.אחרון משום מה אני לא מוצאת אתרים טובים לחתולים... אם אני ימצא עוד, אני יביא לך!