חתולי ים - שאלה חשובה

קמיל23

New member
חתולי ים - שאלה חשובה

שלום לכולם, אני לא בטוחה אם הפורום הזה הוא המקום הנכון אבל חייבת לשאול, ואם מישהו יוכל לענות או לפחות להפנות אותי לגורם רלוונטי - אני אשמח. אז ככה: היום יצא לי לטייל על חוף הים, ובמקרה באותו זמן הגיעה לחוף סירת דייגים עם שלל גדול ברשת. בין השאר נתפסו ברשת להקה של חתולי ים (בערך 10 או 11 חתולי ים). לצערי, הם לא שיחררו אותם חזרה לים, אלא הוציאו אותם אל החוף - מה שכמובן גרם לחתולי הים למות.... האם זה בכלל חוקי? האם לא מדובר בחיה מוגנה שיש לשחרר חזרה אל החוף? יש לי תיעוד לעניין הזה, כך שניתן יהיה לפעול במידת הצורך, אבל אני לא יודעת בכלל אם נעשתה פה עבירה על החוק או אם זה בסדר... אני יודעת שהשאלה קצת הזויה, אבל באמת כאב לי ה
לראות מחזה של להקה שלמה שמתה ככה על החוף.... אשמח אם מישהו יוכל לענות. תודה.

קמיל23

New member
נמצא פתרון לתעלומה

גם בפורום דגים לא ידעו לענות לי, אז המשכתי לברר ובסוף גיליתי: דיג של חתולי ים הוא לא חוקי. בכל מקרה, כשרואים כזה מראה של להקה שלמה זרוקה על החוף נשארת רק מילה אחת שניתן לומר: חבל! הכאב פשוט צובט. בעל החיים הזה הוא ממש שיא הטבע, מסוג בעלי החיים שרואים במצפה התת ימי באילת או במוזיאונים ימיים.... באמת, באמת חבל

אם צילמת את הסירה או אם את זוכרת פרטים

תוכלי להעביר את התמונות והזיכרון לרשות הטבע והגנים. הם דואגים להעמיד לדין את עברייני הדייג.

rockarin

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo29.gif

רק טיפה שמחה שצב אחד חזר לים..

למעלה