להעביר למסר את מה שצילמתי במצלמה של המחשב אנסה חהעביר לכאן בתיקווה שלא יכעסו עלי....ומי שרוצה לילמוד בבקשה אז ככה שורה ראשונה עשיתי עין גדולה במיוחד וסרגתי בתוכה 15 עמודים וסגרתי
עין גדולה במיוחד בפנים עולים עם 15 עיני שרשרת ומותחים את החוט של העיגול וסוגרים אותו חזק. 2. 30 עמודים 3. בעמוד ה-10- 2עמודים עין שרשרת 2 עמודים +9 עמודים= 11 (אחר כך 2 עמודים עין שרשרת שני עמודים באותה עין) סהכ' 3 פעמים. 4. 12 עמודים + 2 = 14 עמודים ( שוב של ההרחבה) 3 פעמים. 5. 15 עמודים + 2 = 17. 3 פעמים 6. 18עמודים + 2 = 19. 3 פעמים 7. 21 עמודים +2 = 23. 3פעמים. 8. 24עמודים +2 = 26. 3 פעמים. 9. 27 עמודים + 2 = 29. 3 פעמים ליסגור בעין שטוחה. לעשות עין באויר וליסרוג מיסביב להכל חצאי עמודים. לחבר לציצי השני ומתחת אפשר ליסרוג כל גוגמא שרוצים. בהצלחה. מקווה שתבינו את ההסבראני כבר בציצי השני רק עם כוס תה צמחים טעים ובלי עוגיות......
והעונג כולו שלי. מאוד נהניתי לעשות זאת ובדרך זו אגב למדתי עוד כמה פעולות במחשב (להפעיל את המצלמה לצלם לישמור להעביר...) קצת סבלנות ומשתלם בסוף אני עוד אחליף את ביל גייטס....חה חה חה. תהני ותיתענגי אגב סרגתי עם חוט כותנה למסרגה מספר 3 ויצא די גדול. אני מחכה לאחיינית שלי שתגיע לימדוד ציצי אחד לפני החיבור. וזה מאוד קל ומושך זה ממש ממכר להיזהר.