חתולת הזבל המקורית אני לא מצליחה

iris3111

New member
חתולת הזבל המקורית אני לא מצליחה

להעביר למסר את מה שצילמתי במצלמה של המחשב אנסה חהעביר לכאן בתיקווה שלא יכעסו עלי....ומי שרוצה לילמוד בבקשה אז ככה שורה ראשונה עשיתי עין גדולה במיוחד וסרגתי בתוכה 15 עמודים וסגרתי

iris3111

New member
המשך.. הופכת את העיגול למשולש

יש לי סהכ' 30 עמודים ניכנסת כל עמוד 10 עובדת 2 עמודים עין שרשרת ושני עמודים (בעמוד העשירי כאמור)

iris3111

New member
המשך מתחילים ליספור עמודיםץ סהכ'

13 עמודים עד לשלב של 2 עמודים ועין שרשרת להרחבה.

iris3111

New member
המשך.. עוד תמונה של שורה 3 כדי

ליראות כיצד העיגול הופך למשולש.

iris3111

New member
החצים מראים איפה מרחיבים כדי לקבל

משולש.

iris3111

New member
המשך.. ככה יוצא ציצי אחדאה ואם לא

א6מרתי בהתחלה זו חזיה לגופיה.

iris3111

New member
המשך הסברים למספרי עמודים בכל שורה

עין גדולה במיוחד בפנים עולים עם 15 עיני שרשרת ומותחים את החוט של העיגול וסוגרים אותו חזק. 2. 30 עמודים 3. בעמוד ה-10- 2עמודים עין שרשרת 2 עמודים +9 עמודים= 11 (אחר כך 2 עמודים עין שרשרת שני עמודים באותה עין) סהכ' 3 פעמים. 4. 12 עמודים + 2 = 14 עמודים ( שוב של ההרחבה) 3 פעמים. 5. 15 עמודים + 2 = 17. 3 פעמים 6. 18עמודים + 2 = 19. 3 פעמים 7. 21 עמודים +2 = 23. 3פעמים. 8. 24עמודים +2 = 26. 3 פעמים. 9. 27 עמודים + 2 = 29. 3 פעמים ליסגור בעין שטוחה. לעשות עין באויר וליסרוג מיסביב להכל חצאי עמודים. לחבר לציצי השני ומתחת אפשר ליסרוג כל גוגמא שרוצים. בהצלחה. מקווה שתבינו את ההסבראני כבר בציצי השני רק עם כוס תה צמחים טעים ובלי עוגיות......

איריס בוקר טוב, אין מילים בפי

להודות לך עבור ההסבר המפורט, (גם צילום + הסבר מילולי) תודה ענקית עבור הסבלנות האיכפתיות, וההקשבה, אוהבת אותך ביותר את גדולה מהחיים!!!!!

iris3111

New member
חתולה תודה על המחמאות ההנאה

והעונג כולו שלי. מאוד נהניתי לעשות זאת ובדרך זו אגב למדתי עוד כמה פעולות במחשב (להפעיל את המצלמה לצלם לישמור להעביר...) קצת סבלנות ומשתלם בסוף אני עוד אחליף את ביל גייטס....חה חה חה. תהני ותיתענגי אגב סרגתי עם חוט כותנה למסרגה מספר 3 ויצא די גדול. אני מחכה לאחיינית שלי שתגיע לימדוד ציצי אחד לפני החיבור. וזה מאוד קל ומושך זה ממש ממכר להיזהר.

איריס, זהירות, נמליץ עליך

לסרגניים כפייתים ומודדי ציצי נהנתנים. תותחית על את איך יש לך סבלנות לשבת לילות ולסרוג? את בתורנות בעבודה או שזו תורנות עצמית של עצמך והסריגה?

iris3111

New member
חתולה אני כמעט בסיום החולצה. אני

פשוט התברברתי בקישורים שנתנה דאה ותיראי מה שעה. רוצה לומר אני עכשיו מבינה את המיתמרדות אבל... אני לא היתעללתי כמו דאה
כל כך הרבה ובבת אחת... אפילו לא חילקה את זה ישר הפגזה........אני כבר לא שואלת מתי אספיק.....

למעלה