חתולת רחוב עם דלקת חניכיים חריפה

joy29

New member
חתולת רחוב עם דלקת חניכיים חריפה

חתולת רחוב מתוקה שמסתובבת כבר כשנה אצלנו בגינה, נכנסת אלינו לפעמים הביתה. אנחנו נותנים לה אוכל ואמפולה כל חודש נגד פרעושים.
היום לקחנו אותה לוטרינר על מנת לקבל חיסונים ונאמר לנו שיש לה דלקת חניכיים חריפה וחוסר של כמה שיניים שנפלו אך השורשים לא יצאו יחד עם השן.
נראה לפעמים שהיא סובלת כשאוכלת.
הטיפול יקר מאוד, נאמר לי ע"י הוטרינר שמדובר בסכום של כ 2000 ש"ח.
מחפשת עמותה כלשהיא שיכולה לעזור בעלות הטיפול. מוכנים להשתתף בסכום סמלי. האם יש עמותה כזו?
אנחנו מאזור חיפה.

גורדיאן

New member
הערה קטנה:

אני מקווה שזה לא המקרה כאן אבל מנסיוני דלקת החניכיים עלולה להיות לא הבעיה אלא סימפטום לבעיה אחרת, כלומר מחלה ויראלית כמו קליצי, המחלות האלה מתבטאות, בין השאר, בדלקת ופצעים בחניכיים.
אני לא יודע על עמותה כלשהי, אבל אולי כדאי שתעשי סקר טלפוני בין הוטרינרים בסביבה שלך ותמצאי מטפל אחר - קודם כל וטרינר שישים לב לעניין הקליצי ובנוסף יתן לך מחיר סביר יותר על עקירת השיניים, אלפיים זה אכן יקר.

Yukita

Active member
מנהל
מסכימה ומוסיפה

העמותות לא משתתפות בעלויות - אין להן ממה. רובן קורסות תחת הנטל כי יש הרבה נזקקים ואין בכלל מספיק מאמצים.
&nbsp
אז... עושים סקר כמו שהציעו לך, במקרים מסוימים ניתן לחשוב על גיוס תרומות - האחרון יעבוד טוב יותר אם התרומות יועברו ישירות למרפאה ולא לאדם פרטי (כי אז חוששים ממקרה תרמית).

joy29

New member
תודה! התקשרתי לאחד מהרופאים ברשימה

הוא מוכן לראות את החתולה ואולי נגיע להסדר כלשהו.

eyaltapuz2

New member
הוטרינר שלי (במרכז) נותן מחירים מיוחדים נמוכים לחתולי רחוב

אני מטפל אצל ד"ר סילברברג וד"ר קמינסקי בקריית אונו
הם תמיד עושים מחירים מיוחדים לחתולי רחוב (השני שהבאתי אליהם)
רואים שאיכפת להם מבעלי חיים מאד ולא עובדים רק בשביל כסף. מאד נעימים (לחיות ולבעליהם), וסופר מקצועיים. מאמין שיש גם בצפון וטרינרים שמתמחרים אחרת חתולי רחוב

למעלה