חתול אומנה שקשה לו בימי אימוץ

חתול אומנה שקשה לו בימי אימוץ

אהלן,
יש אצלנו כחודש חתול אומנה בן כחצי שנה. החתול למעשה ננטש לפני כחודש מהבית שגידל אותו עד אז ובתיווך עמותה לקחנו אותו באותו יום.
בבית הוא מקסים ובסך הכל נורמלי (מאד אוהבת לשחק עם ידיים של אנשים ואנחנו מנסים שלא לעודד את זה, אבל זו הבעיה היחידה). הוא אפילו לא מבלגן את הבית ולא מיילל בלילות. אני אישית מתה עליו וחושבת שכל בית ישמח לקבל אותו.
רק מה, אחת לשבוע בימי אימוץ הוא מתנהג מאד בהיסטריה. הוא מאד חושש לצאת מהבית ומיילל כל הדרך לעמותה בכלוב, וברגע שמגיע לשם הוא מתחיל להיות מאד אגרסיבי ולהשתולל. היו כאלו שהתעניינו לאמץ אותו אבל מאד נבהלו מהיללות והנשיפות שלו ובגלל זה וויתרו. בגדול, הייתי חושבת שזו התנהגות חתולית רגילה, אבל כל שאר החתולים ביום האימוץ איכשהוא מתנהגים למופת (כמו שהוא מתנהג בתחומי הבית).
בעלי מסרב לאמץ אותו, הוא בקושי הסכים לקבל אומנה. האם יש משהו שניתן לעשות בשבילו כדי שימי האימוץ לא יהיו לו כל כך קשים והוא יגיב לפחות קצת יותר רגוע?

dimitrygo

Active member
מנהל
במקום לקחת אותו לימי אימוץ את יכולה לעשות לו מודעה עם תמונות

מחמיות ולפרסם בכל מיני קבוצות בפייסבוק, באתרים כמו יד2, אגורה וכו'

shirul2

New member
ימי האימוץ יכולים להיות קשים לחתולים

אם קשה לחתול, ותרו על זה.. אתר אגורה הוא אתר טוב לפרסם בו!

אנ1נא

New member
עבור רוב החתולים כניסה לכלוב ויציאה מהבית זו טראומה

מצטרפת לדעת קודמיי ומוסיפה שפרט לתמונות, אפשר ליצור סרטון וידאו קצר שלו ברגעים נחמדים ולפרסם קישור, יחד עם מודעה עם תמונה אטרקטיבית. להפיץ בכל ערוץ אינטרנטי שעולה בדעתך, ולהתאזר בסבלנות.
&nbsp
הרבה בהצלחה

תודה רבה לכולם

גם בעמותה המליצו לי וידאו ותמונות. יש לו כבר מיליון תמונות
הנה אחת. אנסה לתפוס וידאו כשהוא משחק איתנו מסירות עם כדור ואפרסם אותו כמה שאפשר... מסכנוש.

למעלה