חתול (ביתי) גורר רגליים

skalber

New member
חתול (ביתי) גורר רגליים

שלום,
החתול שלי לפני מספר ימים איבד את היכולת להשתמש ברגליו האחוריות. הוא אושפז ונבדק אצל הוטרינר. כרגע לא ברור חד משמעית הסיבה ואנחנו מחכים לתוצאות בדיקות הדם. השאלה שלי האם למישהו יש הצעות כיצד להנגיש\לשפר את השירותים לחתול? אולי חיתולים? כרגע הוא פשוט גורר את עצמו לתוכם ואז יוצא החוצה ומשאיר אחריו שובל של חול. כמו כן האם מישהו נתקל בבעיה דומה שחתול יחסית בריא מגיע למצב כזה?

dimitrygo

Active member
מנהל
אוי מסכן. אני לא חושב שחיתולים יעזרו כי הוא לא יבין מה זה

ועדיין יגרור את עצמו לשירותים. לדעתי המינימום שאתה יכול לעשות זה להעביר ארגז כמה שיותר קרוב אליו (בהנחה שהוא נשאר פחות או יותר באותו מקום) ולהקל עליו להגיע לתוך הארגז. למשל ע"י יצירת שיפוע.
&nbsp
מה הוטרינר אומר? איזה בדיקות הוא עשה? האם שקלת להגיע לאחד הבתי חולים הגדולים כמו בית ברל או בית דגן?

skalber

New member
הזמינו ניורולוג ועשו צילומים

הזמינו ניורולוג ועשו צילומים, עמוד השדרה תקין. כרגע עשו לו בדיקת דם לראות אם זו בעיה בלב או טפיל כלשהו. אחכה לראות מה תהיה התוצאה.
השירותים נמוכים הוא נכנס ויוצא, העניין הוא שכיוון שהוא לא יכול להעמיד את עצמו הוא צריך לשכב בתהליך והוא לא ממש מסתדר עם זה

ארמורגם

New member
מקווה שייצא מזה

יכול להיות שנפל עליו משהו (למשל מטאטא) על עמוד השדרה שגורם לשיתוק.
במקרה הזה, יש סיכוי שמדובר בשיתוק זמני.
&nbsp
מחזיק לו אצבעות, ובבקשה תעדכן כשיהיו תוצאות.

קרה לנו השבוע

הסתבר שזה קריש דם שחוסם את זרימת הדם לרגליים בעקבות מחלת לב. יש בדיקת דם שיכולה לעזור באבחנה, אנחנו מטופלים ב'חוות דעת' בבית ברל. אם זה זה (נשמע ככה כי אין פגיעה בעמוד השדרה) אז זה סיפור לא פשוט......

infatuation

New member
מקווה שיחלים, אבל תכינו את עצמכם לנורא מכל

החתול שלי נפטר מזה :'(

למעלה