חתול במצור

SportMan

New member
חתול במצור

שלום לכולם, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום של זכויות בעלי החיים. יש לי עבר עשיר בהצלות ועזרה לבעלי חיים במצוקה. עכשיו לסיפור לפני כמעט שבוע יצאתי החוצה לזרוק זבל וראיתי חתול רזה הולך לאט. בדרך חזרה קראתי לו (מנהג כנראה), והוא ישר רץ אליי. בגלל שאני גר בבניין רב דירות, לקחתי קצת אוכל (מהחתולה שאני מאכיל), ולקחתי אותו קצת רחוק מהבניין (כדי שלא יחזור) ושם נתתי לו אוכל. למחרת קמתי מוקדם (לצערי) וראיתי את החתול שותה מים מהקערה שליד הדלת שלי. בדיוק אז יצא השכן שלי ואמר: "תפוס אותו הוא שרט את הנכד שלי", מפה לשם הוא לקח את החתול להסגר. עכשיו דיברתי עם תחנת ההסגר ושם אמרו לי שהוא חתול "משוטט", שהם לא ששים לשחרר חתולים שכאלו ואם אני אקבל אישור מהוטרינר האחראי אצטרך לשלם על ימי ההסגר ועל חיסון. אם לא החתול (יום יומיים לאחר ימי ההסגר יורדם). אני לא יודע מה לעשות. לאמץ את החתול אני לא יכול, לשלם הרבה כסף ולהחזיר אותו רזה לסבלי הרחוב גם בעייתי. מה אתם אומרים ? (קשה להיות צדיק בעולם של רשעים...)

מהו התנאי?

מהו התנאי לכך שתקבל אישור מהוטרינר האחראי? אני בכל אופן חושבת שהיה הכי טוב אם אפשר היה למצוא לו בית (אולי דרך ההודעה שלך כאן, הוא אכן יימצא). אם לא, אולי כדאי למסור אותו לאחת העמותות שמטפלת בחיות, כמו sos או "תנו לחיות לחיות".

SportMan

New member
.

אני מאמין שהתנאי הוא התחייבות לאמץ את החתול. בכל מקרה התהליך של שחרור החתול יקר מאוד (להערכתי בסביבות 400 ש"ח) וגם אם נשחרר אז מן הסתם הוא יחזור לחיי סבל ברחוב. אם מישהו רוצה לאמץ זה אולי יכולה להיות אופציה, אני גר בנצרת עילית

למעלה