חתול החיה האהובה עליי בעולם

יש לי קושי טכני ותקשורתי קל
לא יותר, אין לי בעיה קשה. יש לי הרבה אינטליגנציה ואני חושב שאני כותב מצוין. יש אנשים שאוהבים להציק למי שקצה שונה מהם, גם אם הוא שונה לטובה ואני חושב שיש אצלי מספיק מעלות ותגובתכם לא לעניין.
&nbsp
&nbsp

dimitrygo

Active member
מנהל
נשארו בפורום הזה מעט מאוד גולשים ולהערכתי כולם כבר הבינו
את מה שאתה רומז. אין צורך להדגיש את זה שוב ושוב.
גם בן אדם "שונה" יכול לאהוב חתולים גם אם הדרך והשקפות העולם שלו קצת שונים. כל עוד אפשר לנהל איתו דו שיח וללמד אותו את הדרך ה"נכונה" ובעיקר איך לא להזיק לחתולים אז כל טוב.

תבין שאני לא מתמודד עם שום דבר
וגם לא צריך. הרבה אנשים אוהבים אותי ואוהבים לדבר אתי, גם בפורומים, גם בכפר וגם מחוץ לו. אני מרוצה מחיי ולא צריך את הערותיכם הטיפשיות. אז יהיה יותר חכם מצדכם אם כבר תשתקו.
&nbsp

Yukita

Active member
מנהל
זו לא תגובה הוגנת
אף אחד לא צריך ללכת עם שלט שאומר מי הוא ולאיזו קופסה להכניס אותו בדיוק. כולנו יכולים פשוט להיות קצת יותר סובלניים, מה גם שאכן לא נכתב שום דבר פוגעני.

רק כתבתי למה אני אוהב חתולים
ותיארתי את אופיים הטוב. גם לחיות יש נפש ואופי, הן לא רק אוכלות והן לא מכונות. הן יכולות לאהוב ולהיאהב בדיוק כמונו. מי שלא יודע להעריך את זה לא באמת אוהב חיות. חשבתי שאפשר לשתף פה חוויות יפות בקשר לחתולים, התגובה הייתה פשוט מגעילה. אני חושב שלכם יש בעיה.

מקווה שיהיה לך לא טוב
הודעותיי מצוינות, ברמתך לא תוכל להבין אותן. הרבה אנשים אוהבים אותי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

צודקת וכמו שאמרתי
למרות האוטיזם הקל שלי אני אדם מאד מוכשר ואינטליגנטי, וחבל שיש אנשים שלא יודעים להעריך את זה.
&nbsp

חתול החיה האהובה עליי בעולם
כי הם עדינים מאד כמו ילדים. אמרו לי פעם שהם גם חכמים מכלבים כי כלב עושה מה שאומרים לו וחתול מבין וחושב בעצמו. פעם חתול הציל את חיי כשאכל בלילה נחש צפע שהיה במפתן ביתי. למעשה חיי עוברים דרך חתולים, הסיפור האהוב עליי על ילד בשם קצכן שזה חתלתול בגרמנית, וההרצאה הטובה ביותר ששמעתי על פיזיקה מודרנית ובה המרצה הראה תמונת חתול להסביר רעיון. למדתי הרבה על אופיים מצפייה בהתנהגותם. הם סקרנים כידוע, פעם הייתה לי חתולה חכמה לבנה בשם סקי שכל בפעם שנכנסה לביתי סקרה אותו מהר, מאד התעניינה בראי והופתעה מהטלוויזיה. הם קנאים לקשריהם הרגשיים, אם חתול אחר יבוא ויילל אל בעלי החתול יבוא החתול האהוב ויגרש אותו. הם מנומסים, לא מפריעים זה לזה לאכול. הם חסרי סבלנות, האוכל נופל להם על הצוואר והם כבר אוכלים. הם לא החלטיים, עומדים בדלת ולא יודעים אם להיכנס או לצאת. גיליתי שכמוני גם חתולים מאד אוהבים פודינג שוקולד.

טוב הבנתי אתם
כועסים עליי על שהזקתי לחתולים. חלק מזה היה רשלנות ואני משתפר היטב בעצמאות. בצעירותי הייתי אדם עדין ואהוב, אחר כך נהייתי תוקפני בגלל אנשים שהרגיזו אותי, והיום אני חוזר להיות עדין. אין לי בעיה ללמוד ממכם מה טוב לחתולים ואיך לא להזיק להם, ודווקא שמחתי לדעת שאינם אוכלים שוקולד אף שיש דעות שחתולים ואף כלבים יכולים לאכול שוקולד. אתם אלה שמתנהגים לא יפה.

אפשר לעבור חלק חלק בהודעתי בתחילת השרשור
ולהיווכח שאין שם שום דבר שצריך לעצבן או להרתיע. אתם מציקנים וטרולים.
&nbsp

אנחנו מגדלים כלבים וחתולים תמיד התחברתי לכלבים ולא חשבתי שאגדל חתול. לפני שנה נכנסו החתולים אלינו וזו חיה מדהימה.
אמנם הם לא מתרפקים ונמרחים כמו הכלבים - אבל הם מתקשרים מצויין בדרכם. והם בהחלט עצמאיים יותר ונקיים יותר וסבלניים יותר.
לגבי הפודינג : אני לא יודעת אם טוב או רע. אבל לגבי כלבים אני יכולה לומר שהכלבים שלי תמיד הרשו לעצמם ללקק שוקולד/מעדני שוקולד/עוגות קקאו ולא קרה להם כלום.
ועד היום גם הכלבות וגם החתולים אצלי שותים חלב - ואין בעיה עם זה. לא שלשולים ולא כלום.
אז אני מניחה שזה כמו בבני אדם. יש רגישים יותר ויש לא רגישים כלל.

לי נאמר ששוקולד מסוכן מאד לכלבים
שאם יאכלו שוקולד, יאבדו את חוש הריח. חוש הריח כידוע הכי חשוב אצל כלבים. אני אוהב חתולים יותר מכלבים, כי הם יותר עדינים וחמודים. יש לאנשים העדפות שונות. אני מקווה שתמצאי את החיה הנכונה לך שתאהבי ותקבלי ממנה אהבה.
&nbsp
&nbsp

דגלמנגה

New member
הם לא יאבדו את חוש הריח, מי שאמר לך את זה
הוא אידיוט. הם יסבלו מהפרעות בקצב הלב, רעידות, פרכוסים ואף יגיעו למוות.
אגב, חתולים עדינים כשבא להם להתפנק. כשהם יוצאים מהבית, הם רוצחים מקצועיים מיומנים ביותר.

דיברתי על התנהגות ואופי לא על ציד
ציד הוא כמו עבודה, גם בני אדם אוכלים חיות כי זה הטבע. אבל חתול חיה עדינה בהתנהגותה ובאופייה.
&nbsp

דגלמנגה

New member
זה האופי שלהם, להיות ציידים. הם לא עובדים במשרד
ואוכלים צהריים בקפטריה...

אבל יש להם אופי והתנהגות טבעית בחיים ועם אחרים
ויש סוגים שונים של אופי ליצורים שונים גם מאותו מין.
&nbsp

אני מצאתי... מגדלת גם כלבות, גם חתולים והשבוע גם זוג ארנבונים.
אני לא מתחברת לזוחלים, לחרקים ופחות מתלהבת מגידול ציפורים אבל נהנית מאד מהכלבות המדהימות שלי ומהחתולים המיוחדים שלי.
(ולכלבות שלי יש חוש ריח למרות שאכלו הרבה פעמים שוקולד לסוגיו. אמנם לא מביאה להן מראש שוקולד אבל כשהם מוצאים הם אוכלים ולא קרה להם כלום).

למעלה