חתול השתין לי על המזרון הזוגי -

yamkachol

New member
חתול השתין לי על המזרון הזוגי -

האם ניתן לנקותו???
בפרום חתולים , לא ידעו.

אוצה

New member
חתול זכר?

ברצינות- כי אם זה רק שתן של חתול/ ה- תכין תמיסה ממים וחומץ ביחס 1:1 ותשטוף את המקום. אח"כ לייבש היטב בשמש. החומץ סותר את ריח השתן.
אם זה חתותל זכר לא מסורס והוא השתין וריסס את הריח שלו מבלוטות הריח, אז אני לא בטוחה שיעבוד. אצלי כשהשתין חתול על קיר פעם (חתול חוץ שנלכד בביץ וטיפס על הקיר מפחד מאיתנו וריסס את הקיר בריח ושתן שלו) נאלתי לשטוף בסוף באקונוציקה כי זה הדבר היחידי שעבד לסרחון. לא הייתי ממליצה זאת למזרון אלא אם הוא לבן ותוכל לאוורר ולייבש אותו היטב בשמש.

ספר אם עבד.

צפנתי

New member
לצערי יש לי משתינוקת חתולית והרבה ניסיון

הדבר שעוזר אצלי זה לשים מיד הרבה אבקת סודה לשתייה על הכתם הרטוב. אם כבר יבש-אז אני מניחה שטוב יהיה להמיס אבקת סודה לשתייה במים, נניח כפית בחצי כוס מים ולהספיג בכתם, ביום חם, שיתייבש מהר ולא יתעפש המזרון. כשהכתם רטוב להניח עליו עוד אבקה (יבשה או רטובה, לא חשוב). לחכות שיתייבש ולשאוב את האבקה שנותרה למעלה, או לנער/להבריש.

והכי חשוב-מגן מזרון עבה מכותנה (ללא פלסטיק/ניילון, נושם) שמכבסים כשצריך. קניתי שניים בורדינון והם משמשים אותי שנים. לישון עליו כשהוא מכובס (עם עוד סדין רגיל) זה כמו לישון על מזרון חדש ורענן

צפנתי

New member
סודה לשתייה היא פיתרון מעולה לכל הריחות

שמקורם בפעילות מיקרוביאלית כי החיידקים מאד רגישים לשינוי החומציות שמשרה הסודה לשתייה (היא חומר מאד בסיסי).. למשל ריח בנעלי ספורט, או מזון או משקה שנשפכו באוטו על על שטיח וגורמים לריח רע.. יש אפילו שני דאודורנטים שנתקלתי בהם, המבוססים על עיקרון זה (מכילים מעט סודה לשתייה ועוד כמה רכיבי מיצוק וריח). האחד שאני נסיתי הוא היעיל ביותר שנסיתי כל חיי (עברתי הרבה דאודורנטים בחיים
ומאף אחד לא הייתי מרוצה כמו מהאחד הזה). יש עוד אחד על אותו עיקרון, והרבה יותר זול
, לא נסיתי אותו. אקנה ממנו אולי כשיגמר לי מה שקניתי...

אם מישהו מכיר עוד דאודורנטים על העיקרון הזה-אשמח להמלצות

yamkachol

New member
תודה לך צפנתי - אכן סודה לשתיה עשתה את עבודתה

נאמנה.
כל טוב,
ושבת שלום.

למעלה