חתול לבד

AnatyK

New member
חתול לבד

יש לי חתול אהוב רגדול בן חצי שנה מסורס ,אני גרה בבנין מדורג ובמשך היום שאני בבית הוא יוצא למרפסת ומטיל על הגגות של הבינינים שמתחתנו עד עכשיו שנסעתי הוא נשאר לבד בבית סגור או שאני שלקחתי אותו איתי ,שהוא לבד ממש קשה לו הוא רגיל לצאת כל יום למרפסת ולקבל הרבה יחס. רציתי לדעת אם זה בסדר להשאיר לא דלת קצת פתוחה למרפסת שיוכל לצאת שאני לא בבית ?אני נוסעת לשישי שבת וקצת קשה לי שהוא סגור כל היום, אני דואגת שהוא יחזור ושהבית ריק והוא לבד הרבה שעות בלי אהבה, שלא יקרה לו משהו שאני לא באזור ??אשמח לתשובה.

Yukita

Active member
מנהל
זו תמיד הדילמה עבור מי שיש לו חתול שיוצא

האם יכול לקרות לו משהו? בטח שיכול. יש הרבה סכנות בחוץ, ולא תהיי שם גם אם יקרה משהו בטווח ראייה (בחוץ הרי אי אפשר לדעת איפה ומתי יקרה משהו).
&nbsp
אם החתול לא מתחרפן בבית, וזה לשישי-שבת בלבד, אולי עדיף שישאר בפנים? כשתחזרי, תפתחי לו את הדלת ולפחות תהיי בסביבה כדי לשים לב אם משהו אינו כרגיל.

אלישבע777

Well-known member
חתולים אינם סובלים כשהם לבד

חתולים אוהבים את חברתנו , אבל אינם סובלים כשהם לבד. זו הסיבה שקל לגדל חתול בדירה עירונית, ללא יציאה החוצה. גם "בטבע" הם לבד. חתולים לא נוטים להתרועע עם חתולים אחרים. גם כשאנחנו בבית, החתול ישן רוב היום...
אל דאגה, החתול מוגן בבית והוא יחכה לך בשקט עד שתגיע! גורדיאן שהיגיב לך, צודק!! לא כדאי לתת לחתול להסתובב מחוץ לבית ללא השגחה. גם לך יהיה שקט נפשי, אם הוא יישאר בבית.

למעלה