מהיכן את יודעת שאותם אלו שמגיעים מרחוק הם זכרים?החתול סורס בגיל 6 חדשים, כעת הוא בן 4 וחצי. מדובר בחתול שחי בעיקר בחצר ובסביבה ויכול להכנס הביתה כרצונו. לאחרונה הוא מתנהג כמו נקבה. מבלה שעות מול זכרים אחרים שמגיעים מרחוק, וקונצרט הצווחות שלהם נשמע בכל שעות היום והלילה. מישהו מכיר תופעה כזו?
הם זכרים. אני רואה. מלחמות טריטוריה היו לו לא מעט.מהיכן את יודעת שאותם אלו שמגיעים מרחוק הם זכרים?
ודי בטוח שאין לזה קשר למין, זה רק עניין של טריטוריה, המריבות האלו בחצר הם תופעה שכיחה מאוד.
לא ברור לי למה את מתכוונת שהוא מתנהג "כמו נקבה". לפי התאור שלך, נשמע לי דווקא שהוא מתנהג כמו זכר - הצווחות הממושכות הן בדרך כלל מלחמות טריטוריאליות/שליטה או מלחמות על נקבה (מיוחמת).החתול סורס בגיל 6 חדשים, כעת הוא בן 4 וחצי. מדובר בחתול שחי בעיקר בחצר ובסביבה ויכול להכנס הביתה כרצונו. לאחרונה הוא מתנהג כמו נקבה. מבלה שעות מול זכרים אחרים שמגיעים מרחוק, וקונצרט הצווחות שלהם נשמע בכל שעות היום והלילה. מישהו מכיר תופעה כזו?
אני סרסתי את הגור שלי בגיל 8 חודשים שהוא כבר למד לטפס על הבוגר בן ה-12 ושיגע אותו ( לא יכולתי לסרסו קודם בגלל שהיה בטיפול רפואי והיה צריך לטפל בו ולחכות זמן להחלמה). עברו חודשיים מאז הסרוס, והוא עדיין קופץ לפעמים על הבוגר המסכן כמו חתול לא מסורס ופה ושם, משמיע יללות של זכר מיוחם. זה ההרגל. עם הזמן הוא יירגע יותר ויותר ואני מקווה שהוא יאמץ לו הרגלים חדשים יותר ידידותיים לחתול הזקן והחולה....לחצר שלנו הגיע לפני כמה חודשים חתול יפהפה, נראה כבן שנתיים +. סירסנו אותו לפני כ 3 חודשים. עדיין מתנהג כחתול לא מסורס, עם צווחות יחום מול זכרים אחרים, רדיפה אחרי נקבות, ובעיקר מה שמפריע, שהוא תוקף את החתולים שבחצר, מפריע להם לאכול ומבריח אותם. החתולים פוחדים ממנו וחוששים לבוא לאכול.
הוא מפריע עד כדי כך, שלמרות שהתאהבנו בו, אנחנו שוקלים להעבירו לבית או חצר פרטית של מי שיהיה מוכן לאמצו.
עם "חיות על 2" הוא חנפן ומתלטף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.