חתול נדרס -> חזר לחיים ->מה עושים?

comp 1

New member
חתול נדרס -> חזר לחיים ->מה עושים?

היי כולם, אחד החתולים שאני מאכיל ברחוב נדרס ביום רביעי(לא ראיתי בעצמי אבל ראו אותו מקבל מכה מרכב, מפרפר ואז נעלם לאנשהו), כבר השלמנו עם זה שהוא מת והיום אחרי כמה ימים כשבאתי להאכיל את החתולים פתאום ראיתי אותו ברחוב מופיע כאילו כלום. אחרי שיצאתי מההלם הראשוני התקרבתי אליו כדי לחפש פציעות חיצוניות ולא ראיתי כלום. הולך רגיל, לא צולע, לא מדמם, לפחות כלפי חוץ נראה רגיל.
הבעיה שהוא מבוהל נורא-הוא לא נתן לי להתקרב אליו בכלל ומייד ברח לחניון של הבניין שלי ומסתתר שם בפינה מוגנת יחסית, בתוך כמה סמרטוטים. הוא לא רעב-הנחתי לידו אוכל רטוב וסרדינים וחוץ מקצת לרחרח אותם הוא חזר לשכב בפינה שלו ולא רוצה לאכול. וזה חתול שתמיד היה ידוע אצלנו בתור זה שמציק לכל האחרים ואחרי שמסיים את האוכל שלו אוכל גם את מה שנתנו לאחרים. הוא לא נותן לי להתקרב אליו ככה שכרגע אין לי איך לקחת אותו לוטרינר לבדיקה אבל לפי איך שהוא היה נראה לי אני חושב שהוא בעיקר בהלם ובטראומה. יש לי הרגשה שאם הוא יקבל מנוחה ואוכל הוא לאט לאט יתאושש, קצת קשה לי להאמין שאחרי פגיעה פנימית רצינית הוא פתאום היה מופיע מהמתים ככה. יצא למישהו להתקל במצב דומה פעם ויש לכם טיפים מה כדאי לעשות איתו? (בהנחה שאני כרגע לא יכול לתפוס אותו כדי לקחת לווטרינר)
תודה!

דגלמנגה

New member
חתול/כלב שקבלו מכה מרכב - חשודים בפגיעה פנימית

אם הם ידועים כזללנים, ומסרבים לאכול - החשד רק מתגבר.
עצתי לך: תפוס אותו, בעצמך או עם עזרה, והבא אותו לבדיקה אצל וטרינר (ביחד עם סיפור התאונה והאכילה).
כל יום שעובר ללא וודאות שהוא אכן בריא, הוא יום הימורים על החיים שלו.
תעשה את החשבון לבד.

ארמורגם

New member
מסכים ומוסיף גם חשד לפגיעת ראש

למעלה