חתול פרסי התייעצות

דידו34

New member
חתול פרסי התייעצות

היי וערב טוב, יש לי חתול פרסי, גור בן 8 חודשים. הוא אוכל רויאל קאנין גורים. לפני כשבועיים הסתיים השק, קניתי חדש ומאז שמתי לב שהקקי שלו רך יחסית,נמרך עליו ודרכו בכל מיני מקומות בבית. האוכל החדש אותו סוג בדיוק אך שמתי לב שצורת הגרגרים קצת השתנתה. ניסיתי לגזור לו קצת מאחור. לא יודעת מה לעשות. כמו כן, יש עונת נשירה עכשיו?הבית מפוצץ!!!!!שערות אשמח לעצות תודה

dimitrygo

Active member
מנהל
כניראה משהו השתנה במזון. את יכולה לנסות להתקשר ליבואן

ולברר - הפרטים אמורים להיות כתובים על האריזה.
אפשר לקוות שאחרי תקופת הסתגלות מסויימת החתול שלך יתרגל למזון החדש והצואה שלו תחזור להיות מוצקה. במידה ולא תצטרכי להחליף לו את המזון.
&nbsp
את בהחלט יכולה לגזור לו שער במקומות בעייתיים. לגבי נשירת שער - אכן אנחנו בתקופת המעבר ולכן פרווה מתחלפת לפרוות חורף ויש נשירה. את חחיבת לסרק ולהבריש אותו מספר פעמים בשבוע.

אלולית1

New member
אוכל לגורי חתולים

היי

אני לא מכירה את האוכל שאת מאכילה בו אבל אני אישית מאכילה באוריג'ן שמותאם לגורים... הוא חולה על זה בטירוף ממש טעים לו והפרווה שלו נראית מעולה

דידו34

New member
תודה!שאלה נוספת

תודה על ההתייחסות שאלה נוספת, אני מנסה לסרק אותו כמה פעמים בשבוע,כאמור הוא פרסי. הוא ממש מתנגד, ולמרות שאני מסרקת אותו יש לו רסטות. איך מטפלים בהן? שוב תודה

Yukita

Active member
מנהל
יש כל מיני מסרקים ומברשות בשוק

חלקם מועילים יותר וחלקם פחות. ניתן אולי ליצור קשר עם בעל מקצוע שימליץ על משהו מתאים. בעלת מקצוע שכזו, שצברה מוניטין מעולים בעבודה עם כלבים, היא רעות תיכון ("חיות ובית", כפר סבא). שווה למצוא אותה בגוגל ולקבל מידע לגבי סוגי מסרקים שונים ומה הם אמורים להשיג.

ארמורגם

New member
תוכלי גם לשאול אותה לגבי אופציה של דילול השיער

זה עשוי למנוע היווצרות רסטות לדעתי.

למעלה