חתול פרסי חולה

ariz11

New member
חתול פרסי חולה

שלום קנינו גור חתולים פרסי ממגדל באשדוד גור חמוד ואנרגטי לאחר יום אינו שהוא משלשל ובכל הבית יציאה רכה חומה אוכל אוכל של גורים
לקחתי אותו לווטרינר המשפחה והוא אמר לי נתחיל עם מזון לגורים גאסטרגור אכל מזה אבל השלשול התחיל לקבל מאפיין של צואה עם דם הרופא קרא לי והחליו של רויאל קנין הרופא קרא לי וראה שהגור חלש ותשוש והחליט לטפל בעירוי נוזלים וגם אנטיביוטיקה לווריד דבר זה אחרי כמה טיפולים הגור לא מתאושש ישן רוב היום לא אוכל לא שותה כולו כבוי . היום נתן לי אנטיביוטיקה בנוזל וביקש ללתת לגור שלוש פעמיים ביום דרך הפה . השאלה שלי כמה זמן לוקח לגור כזה להתאושש . ובמידה והדבר יתדרדר האם ניתן לבקש את כספנו חזרה מהמגדל שהרי בסהכ אצלנו שלושה שבועות . הגור בין 9 שבועות

Yukita

Active member
מנהל
האם הוטרינר אמר לכם מה הבעיה לדעתו?

האם הוא בדק אם מדובר בחתלתלת או באחת מהמחלות מהסוג הזה?
&nbsp
האם לחתול יש תעודת גזע, או שהוא ללא תעודות?

דגלמנגה

New member
לבעל החתול: דם בצואה אינו קשור לאוכל, דרוש הסבר מדויק

על מצבו וסיכוייו. אם לא תקבל - תחליף וטרינר. יש בדיקות שמאששות קיום מחלות.

דגלמנגה

New member
הקאה ושלשול על קצה המזלג

אינני יודע מה מצבו של החתלתול שלך (אני מקווה שטוב ומחלים), אבל המחשבה על דם בצואה וטיפול כללי לא נותנים לי מנוח. אנטיביוטיקה ועירוי נוזלים הם טיפול כללי.
עדיין זכור לי אותו וטרינר עירוני ש"טיפל" בכלבה שלי, כשחטפה פרוו-וירוס והחלה להקיא, כאילו היא סובלת מסחרחורת ראש. זה היה לפני למעלה מ-25 שנה, אבל הדאגה והמעקב (ימים ולילות) עד לשלב הכמעט סופי שלה, עדיין חי בזכרוני. אילו שמרתי אמונים לוטרינר, כי הרי הוא דוקטור והידיעות שלי במדיצינה מסתימות באקמול, ו-כי זה לא נעים, ואולי אני סתם היסטרי וכו' - הייתי מאבד אותה בחצי שנתה הראשונה ולא זוכה ל-16.5 שנים איתה.
מצורף קישור למאמר בנושא הקאה ושלשול, שעפ"י ההסבר בו, יש ביניהם דמיון.
המאמר באנגלית ואני מקווה ששלך טובה משלי, כי הדוקטורה, בסרטונים המשובצים בו, "תופרת" מלים בקצב של תותח וולקן! רואים שהיא יודעת את החומר, אבל מי שבחר דווקא בה להגיש אותו - מן הסתם הלך שבי אחר המותג...
http://www.petful.com/pet-health/vomiting-and-diarrhea-in-dogs-cats/
ו...אם זה לא יותר מדי קשה לך, אנא ספר לנו איך מתקדמים העניינים.

למעלה