חתול צרוד

N o k i

New member
חתול צרוד

אתמול לפני שהלכתי לעבודה, קראתי לחתול שלי שיכנס הביתה כי היה מעונן, אבל לא מצאתי אותו.
כשחזרתי בלילה גיליתי אותו ישן מכורבל בתוך הארגז חול שלו שעומד מחוץ לדלת, הלב שלי ממש נשבר

הוא היה מסטול כזה, הייתי צריכה להוציא אותו משם בעצמי. זה ממש נורא כי הוא שונא להכנס לארגז כדי לעשות פיפי אז לחשוב שהוא ישן שם.......

בכל מקרה, מאז הוא צרוד. ולא מפסיק ליילל בקול הצרוד שלו, כאילו כדי להשוויץ. הוא מתלקק, אוכל, מנג'ס- הכל כרגיל.
הייתם לוקחים לוטרינר? או שבינתיים לא לתת לו לצאת עד שיחזור לסורו (חוץ מלעשות פיפי וקקי, כי על זה הוא יכול ממש לטמטם אותי ביללות)?
תודה!

elinoket

New member
החתול שלי גם היה צרוד

הוט אמר שכדאי לראות אם זה עובר לפני שנותנים לו תרופות (כמו שלבני אדם לפעמים יש כאבי גרון וצרידות והם עוברים לבד).
באמת תוך כמה ימים זה עבר לו....
אם את יכולה להשאיר אותו בבית זה תמיד טוב - חמים ונעים שם :)
אם לא, אז לדאוג לו לפינה חמימה בחוץ....

tzviya

New member
צרידות יכולה להיות סימן לסטרס אצל חתולים

לפני הרבה שנים נסענו לכמה ימים והשכנה נכנסה פעמיים ביום להאכיל וללטף את החתולה. היא כל כך התגעגעה אלינו שאחרי 3-4 ימים היא נעשתה צרודה. זה עבר לה אח"כ, אני לא זוכרת בדיוק, אבל עניין של ימים בודדים.

מכיוון שהוא מתנהג כרגיל ואם הצרידות לא מחמירה אפשר לחכות ולראות אם זה עובר, ואני חושבת שזה יעבור. אם יחמיר, לפנות לוטרינר.

לגבי חתול צרוד מניסיוני בעבר החתול הקודם שמידי פעם היה בורח למטה, הצטרד עד שנעלם לו הקול והוא ילל בלי קול. הוט' אמר שאת השקדים הנפוחים הוא יכול למשש מבחוץ. זריקת פנצילין אחת חיסלה את הבעיה.
עוד אפשרות -
יתכן שהחתול בילה את הלילה בצריחות איפ'שהו ולכן הוא צרוד

למעלה