חתול רחוב עם יריעת ניילון

דרורפפ

New member
חתול רחוב עם יריעת ניילון

אחד מחתולי הרחוב הבוגרים שמדי פעם מגיעים לחצר הגיע עם יריעת ניילון כרוכה סביב גופו וסביב רגלו הקדמית- הדבר גורם לו לצליעה קלה. אני לא חושב שיש לי סיכוי להתקרב אליו כדי לתלוש או לחתוך את היריעה. יש למישהו רעיון יצירתי?

דרורפפ

New member
פתרון יצירתי

יצרתי מעבר צר צמוד לגדר ושמתי שם אוכל, כך שהוא יוכל להיכנס לשם עם הראש- והוא יצטרך לצאת בהליכה אחורנית (ולא יוכל להסתובב). החלק הבעייתי: להאכיל את כל החתולים, ולא לתת לו לאכול. ורק אחרי שכולם אכלו ואינם מפריעים... לנסות לגרום לו לאכול שם.

השתמשתי ב- יד/זרוע/גריפר מהצד השני של הגדר- מלמעלה. וניסיתי למקם אותה כ-וו מאחורי היריעה בגב שלו, כך כשהחתול ירגיש בה/בי וירצה לברוח, הוא יהיה חייב ללכת אחורנית, וזה יגרום ליריעה להיתקע על הוו של היד.

לקח מספר פעמים עד שהניילון ירד- אז זה עובד רק בתנאי שהחתול חוזר...

Yukita

Active member
מנהל
בתור מי שבעצמה הורידה ניילון מחתולי רחוב

היה לך הרבה יותר קל, מהיר ופשוט לעמוד רגע בשקט בלי לזוז, עד שהחתול עובר ואז לנוע מהר לתפוס את הניילון וזהו.
&nbsp
לפעמים הכי פשוט גם הכי יעיל. בלי לסמוך על "אם הוא יחזור" ובלי לבנות כל מיני דברים.

דרורפפ

New member
תודה על ההצעה, אך את קצת מטעה...

תודה על ההצעה- אך את מתארת את ההצעה שלך ככזו שלא צריך להסתמך על "אם הוא יחזור". גם בדרך שלי, כמו שלך, כל עוד מצליחים בניסיון הראשון- אין צורך לבנות על כל מיני דברים.

אני לא יודע מהם הכישורים המוטוריים שלך, אך אני חושב שההצעה שלך בונה על כמה וכמה דברים:
1. את בונה על כך שאם אעמוד בשקט מבלי לזוז, החתול יעבור לידי.
2. את בונה על כך שגם במידה והוא עבר לידי, אצליח לנוע מספיק מהר כדי לגעת בו.
3. את בונה על כך שגם במידה ואצליח לגעת בו, אצליח לתפוס את היריעה שכרוכה סביב גופו.
4. את בונה על כך שבמידה ואצליח לתפוס את היריעה, היא תיתלש והחתול ישתחרר, ובמידה והוא לא ישתחרר, לא מן הנמנע שהיד/אדם שאוחז בו, עלולים להיפצע.
5. ושוב, את בונה על כך שתצליחי בפעם הראשונה...

גם אם נצא מנקודת הנחה שאת מומחית בתחום, הרי שההצעה שלך אינה רלבנטית למי שאינו בעל כישורים מיוחדים.

ועכשיו לחלק היצירתי: את מוזמנת לחצר שלי לאתגר. תנקבי בסכום- תגיעי עם אוכל או כל פיתוי שאת מעוניינת, אם תצליחי לגעת עם היד שלך בגוף של אחד החתולים הבוגרים כאן, בין אם הוא ישן/אוכל... זה לא משנה לי, תקבלי את הסכום.

זה אתגר, אז במידה ונכשלת אני לא מצפה לקבל תמורה- מלבד שתוותרי על ההצעה הזו להבא.

ארמורגם

New member
יוקיטה הסתבכת

Yukita

Active member
מנהל
אולי

בדרך כלל, קצת סבלנות מצליחה להשיג יותר מהתכניות המסובכות ביותר. אם עבד לסדר משהו מסובך עם פתח וגריפ ומארב - מה רע? אם עובד בלי כל הדברים הללו ורק עם מידה של סבלנות וקצת עיקשות - מה רע?
&nbsp
אני מבטיחה שאני לא בעלת כישורים ספורטיביים יוצאי דופן

דרורפפ

New member
פתרון יצירתי #2

את המתכון הזה קיבלתי ממישהו היום, ניסיתי אותו כדי 'להתקרב' לחתול בוגר שאני מאכיל- ועושה רושם שזה עובד. הוראות הכנה:

1. חתול בוגר אחד
2. אופנוע אחד *
3. חזה עוף **

* אופנוע, או כל אובייקט שהחתול יכול 'להסתתר' מאחוריו, ומאפשר גישה עם הידיים.
** חזה עוף או כל דבר טעים אחר שניתן להשליך

לוקחים את המזון הטעים שניתן להאכיל ע"י השלכה/זריקה, השתמשתי בקוביות קטנות של חזה עוף, נותנים לחתול לאכול חתיכה, ואז משליכים את החתיכה הנוספת בכיוון האופנוע/אובייקט- את החתיכות הנוספות נותנים לו ממש מתחת לאופנוע.

כל פעם שמשליכים חתיכה, מתקרבים לאופנוע (עדיף לשבת על הקרקע צמוד לאופנוע), ואז משליכים את החתיכה קרוב אליכם, אם הוא בא טוב- אם לא, קצת יותר רחוק.

עשיתי את זה לחתול בוגר שמעולם לא התקרב אלי- והצלחתי להגיע למצב שהחזה עוף נמצא ביד שלי (כשהיא סגורה), והוא מרחרח את הצד השני של היד שלי כשהוא מחכה לקבל את המזון.

אני מאמין שהייתי מצליח לגעת/ללטף אותו במתכונת הזו, אך הגורים כל הזמן הציקו לי ונגמר לי החזה עוף...

zukik

New member
כל הכבוד לך

אני קורא כבר כמה זמן את העזרה שלך לחתולים (מלונות חימום ושאר הדברים)
ואני רוצה להגיד לך כל הכבוד על כל מה שאתה עושה בשבילם ישר כח

דרורפפ

New member
מודה לך מאוד על הפרגון

מודה לך מאוד על הפרגון, אך אם לומר את האמת, אני לא מרגיש שאני עושה יותר משאר חברי הפורום, אם כבר יש לי צורך להשלים פערים :)

למעלה