חתול רחוב צריך עזרה

collie

New member
חתול רחוב צריך עזרה

שלום, הרגע ראיתי בחצר שלי חתול קטן עם מראה מזעזע. נראה כי עין אחד שלו נופך החוצה. אני לא יודעת איפה הוא עכשיו כי שהוא ראה את הכלב שלי הוא ברח. אם אראה אותו שוב מה עלי לעשות. לקחת אותו הביתה אני לא יכולה בגלל הכלב שלי וגם אין לי אפשרות לקחת אותו לרופא. אם היתי גרה באנגליה היתי יודעת למי לפנות והם גם היו באים לקחת אותו ומטפלים בו בלי כסף אבל פה בארץ אני לא יודעת ואם כן מניסיון אישי יבקשו שאני יביא אותו ואני ממש לא יכולה. מה לעשות? אני גרה בהרצליה.

shirilik

New member
חתול

תתפסי אותו ותסגרי אותו בלוב או קרטון תתקשרי לתנו לחיות לחיות www.letlive.co.il ואם אף אחד משם לא יכול לעזור לך אז תקחי לוטירנר שיטפל בו - לתנו לחיות לחיות יש וטרינר טוב בפ"ת שעוזה מחירים זולים במיוחד

collie

New member
כן דברתי איתם אבל

הצלחתי לתפוס את הווטרינר של הכלב שלי אז ברגע שאני יצליח לתפוס אותו אני אקח אותו למרות ששוב הלכתי עכשיו לנסות והשנים אמרו לי שהם לא ראו אותו כבר הרבה שעות. אני דואגת לו כי עם הרוח שיש פה זה חייב להפריע לעין שלו. איך אני יכולה לתפוס חתול קטן ופחדן? אני מאד רוצה לעזור לו אבל אין לי נסיון עם חתולים ואני לא יודעת מה לעשות.

natalyrst

New member
בעיה....

חתול עם עין כזו, אני לא יודעת כמה זמן יכול לשרוד. יכול להיות שזה לא נכון, אבל הכלב שלי היה פעם במצב דומה, העין שלו הייתה במצב איום,והוא כמעט מת. נאלצנו לקחת אותו לוטרינר ולעשות לו ניתוח להוציא את העין. אחרת הוא היה מת. והמזג אוויר בחוץ כל כך רע...
אולי תנסה לשים בכלוב נקניק או משהו כזה
וזה ימשוך אותו...

למעלה