חתול רחוב

mira1

New member
חתול רחוב

יש לי חתול רחוב בבית 3 שנים, לפני חודש נעלם ואתמול בלילה חזר, רזה ועייף, אכל וישן והיום בערב הוא שוב יצא ועדיין לא חזר. אני גרה במושב, מעניין אותי לאן הוא נעלם כי הוא מסורס.

tonti

New member
גם שלנו עושה את זה!

אריסטו שלנו חצי פרסי. הוא כבר בן 5 ואיתנו מאז שנולד. הוא מסורס וגם אנחנו גרים במושב. מדי פעם הוא נעלם ללילה ואפילו ליותר אבל תמיד חוזר.יש לו חברה צמודה. הם מייללים ביחד ועושים קולות צרחניים למרות שאין לו מי יודע מה יכולות בתחום... אין לי מושג לאן הם נעלמים ביחד אבל השיא היה שהוא נעלם ל-3 ימים וחזר רזה, חבול וקצת מוזר. אבל הוא חזר לעצמו.

טליה ג

New member
פיוטר שלי גם מסורס

אבל זה לא מונע ממנו להשתתף בקרבות עם חתולים אחרים, ליילל בדיוק כמו חתול מיוחם ולהיעלם לפעמים ליום שלם. לפני כשנתיים היה אצלנו בחצר חתול נוראי אחד שפיוטר היה איתו ביריבות מתמדת וממש חששנו לבריאותו של פיוטר, כיוון שהשניים היו מנהלים קרבות באופן קבוע. ניסינו כמה פעמים ללכוד את החתול ה"ערס" הזה, ללא הצלחה. למזלנו הוא פשוט נעלם יום אחד, ויכולנו לנשום לרווחה. יש לפיוטר פה ושם יריבים חדשים, אבל איתם הוא לא מנהל מלחמה כזו עיקשת.

קטיפה

New member
אצליייייי.........

היה לי חתול ששמו היה דוקאס ז"ל והוא היה בא והולך יום בא שבוע לא וכל פעם הוא היה בא עם מחלה אחרת פעם הרעלה פעם שפעת חתולים פה זה פעם זה עד שהעיריה המעצבנת וה-&&&& שלנו שמו רעל ודוקי כבר לא עמד בזה.. ועכשיו יש לי חתול צדי שהוא בא יום כן יומיים לא... אני בטוחה שיש לו עוד בית...

למעלה