חתול שעיר וסובל מחום

oceania

New member
חתול שעיר וסובל מחום

יש לי שאלה. יש לי חתול מקסים ושעיר, שמאד סובל מהחום. וגם אני, בגלל שכל הבית מלא שערות שלו. לא משנה כמה אני מסרקת אותו, נדמה לי שהוא רק משיר יותר. ולא משנה כמה הוא מתחבא בתוך הארונות ומאחורי כורסאות, עדיין חם לו. תספורת קצוצה לא באה בחשבון. יש פתרון אחר? anyone?

Miss Mor

New member
החתול שלי...

מאוד אוהב לשבת באמבטיה הרטובה לאחר המקלחת :) חתול מוזר... יש גם אפשרות של כמה קוביות קרח בתוך מי השתיה שלהם וטרינרים ממליצים על זה גם לכלבים זה מרענן וצונן, והם אוהבים את זה חוץ מזה מה עם מזגן??? 8-p Miss Mor בברכת קיץ צונן :)

oceania

New member
חתול ממוזג

את הפטנט של קוביות הקרח טרם ניסיתי, ואשמח לנסות, תודה. להשאיר מזגן דולק כל היום, גם כשאני לא בבית, בשביל הוד מעלתו, נשמע לי קצת מוגזם. מספיק לי שהאוכל שלו עולה מאות שקלים, ושאת החול שלו אני צריכה לנקות כל יום, אחרת הוא מתלונן, שללכת לישון אי אפשר בלי חצי שעה ליטופים במצח שלו, ושהספות היקרות שלי כבר מזמן שלו. בקיצור - מי שיש לו חתול יודע שגארפילד זה לא קומיקס, זו ביוגרפיה... תודה בכל אופן, וקיץ קריר גם לכם.

Miss Mor

New member
ראשית.....

את לא צריכה לקחת ברצינות את כל מה שנאמר פה... אבל את עניין המזגן כן! ;-) שנית, את לא נשמעת מרוצה מהחתול ונשמע שהוא והטיפול בו מעיקים עלייך גם לי יש חתול, ואני בכלל לא מרגישה אותו ותאמיני לי שלא קיים יותר מפונק ממנו וזה אומר שהוא דורש הרבה יותר מחצי שעה ביום ואפילו ללכת לשירותים לבד הוא לא נותן לי! :) והנה כמה טיפים בשבילך 1. אם את טוענת שהוא סובל מחום, וזה קשה לי להאמין כי חתולים הם חובבי חום ולי יש חתול פרסי ולא חם לו בכלל ולמען האמת הוא ברגעים אלה ממש יושב על המסך הרותח ומגרגררררררררררר. אז.... את יכול להשאיר בבית חלונות פתוחים שיכנס לו קצת אוויר, זה במקום המזגן :) 2. יותר מקורות מים זמינים 3. לשנות את סוג האוכל שלו וכך לא צריך להחליף חול התדירות גבוהה ההמלצה שלי כמובן זה איימס יקנובה, אומנם יקר, אבל חסכוני לטווח הארוך וגם יותר בריא. לי זה עולה 1.5 שקל ביום להחזיק חתול גדול ושמן 4. חול מסוג טוב 5. דאודורט לחול וכך החתול מהנה מריח טוב ונקיון בארגז וגם את 6.להבריש את החתול כמה שיותר זה פינוק בשבילהם וגם מוריד את כל שאריות השיער 7. כסויים על הספות היקרות שלך 8. אם את לא אוהבת חתולים וסובלת, אז קחי כלב במקום או דגים :) יום טוב Miss Mor

pomelit

New member
למה לא לספר אותו בעצם?

אני מכירה מישהי שיש לה חתול פרסי עתיר גנים פרסיים, והיא מספרת אותו בתחילת הקיץ, לפחות בחלק התחתון (כדי שעדין יהיה יפה, אבל כשהוא רוצה לרבוץ על הרצפה הקרה ולהתקרר - הוא יכול).

Miss Mor

New member
זו גם אפשרות

אבל זה נראה לי התעללות וחוץ מזה שחתולים לא סובלים יותר מידי מחום הם ידועים כאוהבי חום, הם לא סובלים כמו הכלבים את הכלב שלי אני מספרת 3 פעמים בעונת הקיץ שלכם, Miss Mor

oceania

New member
וואו

זה שאני קצת מתלוננת על היצור המפואר שיושב כאן לידי, זה בטח לא אומר שיש סיכוי בעולם שאחליף אותו בכלב או בדג. נעלבתי בשם שנינו. מה שאני רק אמרתי הוא שבהחלט מדובר ביצור מטופח, שהבית בנוי סביבו, ולכן להוסיף עוד מטלות נראה לי כבר מוגזם. וכן, החול שלו יקר במיוחד ולא מריח, אבל כנראה שהרגלתי אותו לחול נקי במיוחד. ובחישוב מהיר, הוא עולה כששה שקלים ליום, ושווה פי אלף. הרעיון של לספר אותו מלמטה נשמע לי חדשני מאד, ואולי באמת נבדוק את זה, כי גם החתול שלי הוא בעל שערות מאד ארוכות. ולא לדאוג, לא מדובר בחתול כלוא, אלא בחתול שיושב על היום על אדני חלונות ובמרפסת השמש, ועדיין, כך מסתבר מנסיונות ההתחבאות שלו במקומות לא הגיוניים (כמו מכונת הכביסה), סובל מהחום. אני אתייעץ עם הוטרינר על התספורת, תודה.

Miss Mor

New member
ראשית...

אני מתנצלת לא התכוונתי להעליב ואני שמחה שאת אוהבת אותו, זה ממש לא היה נשמע כך
2. איך הגעת לסכום כזה? זה טירוף לי עולה גג 2 שקלים ביום רצוי לבדוק את הנושא לעומק... 3. גם לי יש חתול פרסי רב שיער ולא חם לו בכלל וזה נראה לי התעללות לגזוז אותו הרי היופי שלהם זה בשיער ובנוסף הבטן בדרך כלל לא כל כך שעירה 4. איך הוא לעזאזל נכנס למכונת הכביסה? על זה עוד לא שמעתי
5. יום כתום Miss mor

למעלה