חתול שרד כנגד כל הסיכויים
שלום לרופאים
ביום שישי שמו לי בכניסה לביית חתול בן כ חודש וחצי חלש ומיילל בקושי זז
ביום שבת הרופא פתח במיוחד את המרפאה לבקשתי
החתול היה עם תת חום שאפילו המד חום לא הצליח למדוד
הצעת הרופא היתה להמית אותו המתת חסד
אני התנגדתי וביקשתי לעשות כל שאפשר וניתן להלחם על חייו (אמרתי שאם הוא ימות הוא ימות בכבוד על שולחן האשפוזים)
התחיל טיפול שכלל אנטביוטיקה מתן נוזלים חימום והאכלה עם מזרק עד אתמול החתול לא החזיק את חום הגוף כל פעם שהיו מפסיקים את החימום חום הגוף שלו היה יורד
אמנם המגמה היא שיפור מתמיד איטי אבל עדיין לא הבראה
היום דיברתי עם הרופאה .... מחר אני לוקח אותו הביתה .....
החתול אוכל לבד עומד על הרגליים ו(כנראה) מחזיק את חום הגוף....
אז נכון הוא עדיין צריך להתחזק אבל הוא (כנראה) יצא מסכנת חיים
ולמה אני כותב את זה ? כי שדיברתי עם הרופאה היא אמרה לי שבספרות כתוב שחתולים במצב כזה לא שורדים .... (ולכן היא גם המליצה לי להרדים אותו) היא אישית אמרה לי שזה החתול הראשון ששרד אצלה מצב כזה .....
אז אני קורא לכם ... אם הלקוח (בעל החתול או מי שהביא אותו) מוכן לשלם את הטיפול הכרוך במלחמה על החיים של החתול .. תלחמו עליו אפילו שהסכויים נמוכים או שואפים לאפס .....
הנה דוגמא שכן הצליחה
שלום לרופאים
ביום שישי שמו לי בכניסה לביית חתול בן כ חודש וחצי חלש ומיילל בקושי זז
ביום שבת הרופא פתח במיוחד את המרפאה לבקשתי
החתול היה עם תת חום שאפילו המד חום לא הצליח למדוד
הצעת הרופא היתה להמית אותו המתת חסד
אני התנגדתי וביקשתי לעשות כל שאפשר וניתן להלחם על חייו (אמרתי שאם הוא ימות הוא ימות בכבוד על שולחן האשפוזים)
התחיל טיפול שכלל אנטביוטיקה מתן נוזלים חימום והאכלה עם מזרק עד אתמול החתול לא החזיק את חום הגוף כל פעם שהיו מפסיקים את החימום חום הגוף שלו היה יורד
אמנם המגמה היא שיפור מתמיד איטי אבל עדיין לא הבראה
היום דיברתי עם הרופאה .... מחר אני לוקח אותו הביתה .....
החתול אוכל לבד עומד על הרגליים ו(כנראה) מחזיק את חום הגוף....
אז נכון הוא עדיין צריך להתחזק אבל הוא (כנראה) יצא מסכנת חיים
ולמה אני כותב את זה ? כי שדיברתי עם הרופאה היא אמרה לי שבספרות כתוב שחתולים במצב כזה לא שורדים .... (ולכן היא גם המליצה לי להרדים אותו) היא אישית אמרה לי שזה החתול הראשון ששרד אצלה מצב כזה .....
אז אני קורא לכם ... אם הלקוח (בעל החתול או מי שהביא אותו) מוכן לשלם את הטיפול הכרוך במלחמה על החיים של החתול .. תלחמו עליו אפילו שהסכויים נמוכים או שואפים לאפס .....
הנה דוגמא שכן הצליחה
![](http://img2.timg.co.il/forums/24/1280_0_43684386-c0b5-468d-b12e-0a4e6d1ca8b2.jpeg)