חתול

חתול

חשבתם פעם איזה כיף להיות חתול? זה ניראה לי הכי כיף בעולם כל היום ישן..ושהוא ער אז הוא בלחץ זז אלה אם זה כדי שילטפו אותו או ללכת לאכול את הלקט החדש שבצלחת שלו... זהו אני החלטתי! שאני אהיה גדולה אני אהיה חתול! זאת החיה הכי שווה!!

Gevakumon

New member
אייייייייייין ספק

חתולים שולטייייייים_+#@!%)@#%@%#!

ועכשיו מנקודת המבט של החתול

בפורום המאטריקס החתולי... חשבתם איזה כףי להיות בן אדם? מלא כסף כל הזמן, חיים בבתים עשירים, עצמיים ויכולים לעשות הכל, החיה החזקה בתבל. את מבינה.. כי אם תיהיי חתולת רחוב שעומדת לגווע מרעב, לא נראה לי שתחשבי שזה כל כך כיף להיות חתול :) עניין של פרספקטיבה

zakomea

New member
חשבתם פעם...

איזה כיף יהיה לך אם תיהי חתולה לא כדאי לך לפגוש אותי כי אני יתפוס אותך מהזנב ויסובב אותך איזה 700 פעמים לפני שאני יזרוק אותך איזה 5 מטר ואז תימרחי על המדרכה!!! נו אז כמה את רוצה להיות חתול עכשיו???

NEWBE

New member
הוא צודק !

אני מכיר אותו יש לו קאטופרניה (שנאה עזה לחתולים) והוא מסוכן לא כדאי לך להיות חתולה...

Larik

New member
ולך נרא לי יש אותו דבר

רק עם מעריצים של סרטי מדע בדיוני. עקרונית אני לא ממש שרוף של המסע בין כוכבים לכן לא ממש תראה שם הודעות שלי, אז בבקשה אל תכלול אותי בקבוצה של ה 4 אנשים האלה.

Reign Of Chaos

New member
חבר שלי פעם כמעט הרג חתולה!

עשה לה מיצי מיצי והיא באה ואז הוא ליטף אותה ואז פתאום בשניה בום!! הביא לה בעיטה ומרך אותה על האמאמא של הקיר!! עד שהיא קלטה באיזה עולם היא נמצאת עברה איזה שעה! היא רצה לכל כיוון שיש! אחח..... לא כיף להיות חתול בסכ"ה....

shikma r

New member
בכל פעם שאנחנו משחקים עם החבר´ה

סנוקר, כשידיד שלי רואה חתול\ה הוא זורק עליו\ה כדור! וכדור כזה יכול לחורר לה\ו את הבטן...

xflil

New member
ואתם מתגאים בזה?

כי פשוט אני לאנשים כאלה הייתי מוכן בכיף לכרות את שתי הידיים

shikma r

New member
אני לא מתגאה בזה!

זה מגעיל אותי!!
לי יש חתולים! ! אז כשיש חתולה, אני פשוט מבריחה אותה מהאזור של הסנוקר...

למעלה