חתונה אזרחית.

שייקה.

New member
חתונה אזרחית.

שלום לכולם. אני מעוניין לדעת כמה שיותר פרטים לגבי אפשרות של חתונה אזרחית, מבחינה חוקית, רישום במשרד הפנים וכו´. כמו כן, אם מישהו יודע לגבי אפשרות זו בעיריית ניו יורק-אשמח לפרטים. גם לינקים למידע,יתקבלו בברכה. אה,ועוד דבר. אם יש לכם רעיונות לגבי מסיבה(אני מאלה ששונאים את האירועים הרישמיים,לא מת על ריקודים, וגם הדוד עם האורז באמצע השולחן לא עושה לי טוב-כן,אני קשה..יודע..) נחמדה באיזו מסעדה טובה או משהו - אל תתביישו. תודה מראש שייקה

שלום שייקה ומזל טוב.

נישואים אזרחיים: אתה צריך להוציא תמצית מירשם אוכלוסין ממשרד הפנים, לתרגם אותה תרגום נוטריוני לאנגלית, וללכת למשרד העיריה בניו יורק. אם אני לא טועה חייבים בדיקות דם, ולחכות שלושה ימים. לבית דניאל יש חוברת המפרטת את תנאי הנישואין בכל המדינות שבקשרים דיפלומחטיים עם ישראל אז שווה לבדוק שם. אנחנו התחתנו בלאס וגאס, ולא היו תנאים מקדימים, רק דרכונים ו - 100$ בסה"כ. מה שחשוב ביותר - אם אתה רוצה שמישרד הפנים יכיר בכם כנשואים, אתם חייבים להביא אפוסטיל. האפוסטיל הוא אישור של המדינה בה התחתנתם לגבי חוקיות חתונתכם. זהו מסמך שבמקום בו אתם מתחתנים יסבירו לכם איך להשיג. בלאס וגאס היינו צריכים ללכת למשרד הרשם העירוני, ולחכות כ - 3 שבועות. האפוסטיל נשלח אלינו הביתה לישראל.

למעלה