חתונה ארגנטינאית - עזרה בבקשה

חתונה ארגנטינאית - עזרה בבקשה

שלום לכולם, בעה"ש אני מתכוונת להתחתן בעוד עם ארגנטינאי שעלה לארץ לפני די כ-15 שנים. אני בת של ארגנטינאים - אבל נולדתי בארץ וטרם יצא לי לבקר שם... ולא כל שכן להיות בחתונה ארגנטינאית אמיתית. אני יודעת שבחו"ל נהוג לזרוק אורז על הכלה... אני מכירה את טקס הביריות שמקובל גם שם... אבל.. הייתי רוצה לדעת אם יש מנהגים נוספים שנוהגים לעשות בחתונה ארגנטינאית אמיתית שפיספסתי.... כמו-כן אשמח מאוד לשמוע על שירים שיקפיצו את הקהל הארגנטינאי החם שעומד להגיע... תודה מראש לכל המגיבים.

marcenav

New member
היי מזל טוב

אני שמחה בשבילך ולכן אני אתן מידע קטן ואולי תאמצי אותו לחתונתך בארגנטינה כמעט בכל אירוע כמו יום הולדת 15 (בת מיצווה של נוצרים , חחח) וגם בחתונה העוגה המפורסמת היא גם הפתעה למוזמנים לדוגמה: מסביב לעוגה יש חוטים וכל מוזמן או מוזמנת מושך ומקבל הפתעה , לא כולם רק לי מי שיש מזל מקבל לדוגמה טבעת בנוסף השארתי לך תמונה של עוגת של חתונה שנהוג לעשות בארגנטינה

MiAdi

New member
רק הבנות מושכות בסרט שבעוגה......

ואם כבר רק הרווקות - הרי מה המטרה? למצוא את הטבעת נכון?

אלון 58

New member
A pesar de todo...

Buena suerte,en ocasion de su boda.

קודם כל שיהיה במזל טוב

איך להקפיץ ארגנטינאים? תלוי מה הוותק שלהם בארץ. אם הגיעו לאחרונה, המוזיקה המועדפת לריקודים היא השייכת למרכז אמריקה: קומביה, מרנגה וכו' מוזיקה ברזילאית תמיד תתקבל בברכה , גם רוק ארגנטינאי של שנות ה80/90 וכקינוח טנגו שלא כל אחד יודע לרקוד.

יש מנהג אחר

אין לי מושג איך אומרים בעברית LIGAS, מין גומי שמלבישים על הירך ומחזיק את הגרביונים. יש חתונות בהן הכלה חושפת רגל אחת והחתן מוריד ממנה גומי אחרי גומי ומלביש אותו לרווקות שבמסיבה.

עוד משהו

שאולי גם עושים בחתונות כאן אבל לא בטוחה, הכלה זורקת לאחור את זר הפרחים שהחזיקה בידה. הרווקה שתופסת אותו "אמורה להיות" הכלה הבאה...

marcenav

New member
אלו מנהגים שכל העולם עושה את זה

צר לי לאכזב אותך אבל כל העולם עושה את זה טוב לפני שתעלבי או מה שלא יהיה נסיון יפה ורעיון נחמד

כתבתי כבר

שמנהג הזר לא בטוח ייחודי (למרות שבארץ לא ראיתי אפילו פעם אחת, אולי כן בסרטים). מנהג הליגות לא נראה לי שהוא עולמי. יכול מאוד להיות שהמקור הוא בכלל לא ארגנטינאי. היא שאלה מה נהוג בארגנטינה וניסיתי להיזכר...

מסיבת רווקים /רווקות

כל החברים של החתן עושים לו מסיבה לפני החתונה , יום לפני או כמה ימים לפני .ועל יש הרבה רעיונות לקשור אותו על עץ ....לעטוף אותו בקמח ועוד .... אני לא יודעת עד כמה זה רלוונטי לארץ . פשוט תהיו אתם וזהו ,מה שאתם אוהבים ולא לנסות להיות מישהו אחר .... הרבה מזל טוב !! מה שכן חתונות בארגנטינה מתחילות בדרך כלל שעות הערב המוקדמות עד לארוחת בקר שמוגשת למוחרת עם עיתון שמעתי .

למעלה