חתונה בחמאם - עזרה....

mey-tal

New member
חתונה בחמאם - עזרה....

אנחנו חושבים להתחתן בחמאם ביפו , בעינינו מקום מקסים.... האוכל מעולה וגם המחיר סביר , נראה לנו קצת קטן והתכנון הוא על 300 מוזמנים.... מה דעתכן/ם והאם מכירים ?

הילית*

New member
הייתי שם בחתונה לפני שנתיים

המקום מקסים, במיוחד כשלוקחים מעצב טוב שעושה את המקום לעוד יותר מדהים. אבל,,, המקום ממש קטן ל- 300. אצל חברה שלי היו פחות מ- 200 וזה היה ממש בסדר. אם היו יותר לדעתי זה היה יוצא ממש צפוף

mey-tal

New member
לטענתם ארועים של 300 איש...

הם עניין שעושים אותו לא מעט בחמאם. התכנון הוא שיושבים גם בצד שבו בד"כ רוקדים ובזמן הריקודים מעט מצטמצמים ועושים שמח.... המקום מדהים וההתלבטות גדולה , מה עושים ????

הילית*

New member
המקום באמת מדהים...

אבל אולי תבקשו לראות ארוע עם 300 איש? לי היה מאוד חשוב בחתונה שלנו שלא יהיה צפוף ולכן יש מקומות שפסלנו על רקע זה ולכן כדאי לראות באמת איך הם מסדרים 300 איש

mey-tal

New member
היינו בארוע של 270 איש

ההבדל הוא לא כזה משמעותי לדעתנו. לא היה נורא צפוף , יש 3 עמדות הגשה ( 90-100 איש לעמדה , נורא ...?) והיה מקום מספיק לרקוד, העניין שלא היו המון צעירים ואצלנו יהיו מלא. מצד שני לא כדאי " לשלם " בקצת עומס בשביל המקום ?

הילית*

New member
עוד 30 איש זה אומר עוד 3 שולחנות

וזה עדיין לא מעט. לגבי מזנונים- ההמלצה היא מזנון לכל 75 איש כדי שיהיה פחות צפוף ופחות תור. ההחלטה היא לשיקולכם. אני מציעה בכל זאת לראות ארוע של 300

*שיר

New member
לדעתי, אם יש לכם הרבה צעירים

שאוהבים לרקוד אז חייבים להשאיר מספיק מרחב לריקודים, אחרת זה ממש מבאס. כבר הייתי במקומות שמרוב צפיפות אי אפשר היה לרקוד וכל הזמן רק דרכו עלי, אז הפסקתי לרקוד והלכתי הצידה. וזה ממש חבל!! בעיני, לא נורא אם המקום קצת פחות יפה, אלא הכי חשוב שירקדו ויהיה שמח. תחשבי על זה...

mey-tal

New member
טוענים בחמאם שבמידת הצורך

ניתן להזיז מעט שולחנות באיזור הריקודים וכך יהיה לבטח מספיק מקום. השאלה אם זה לא יהיה קצת מאולץ...

dorlim

New member
למה להסתכן?

לא רק שזה נשמע מאולץ, זה אפילו נשמע כאילו זה יכול להרוס את כל החתונה. יש מקומות אחרים, לא פחות יפים, שמתאימים לסדר גודל של חתונה כמו שלך. למה להצטופף כך? אם תזיזו את השולחנות, זה יפריע לאנשים לעבור וכד´.

יעלי2

New member
החמאם ביפו

בדיוק דיברנו על המקום אתמול. חברים שלי היו שם לפני שנה בחתונה של כ 300 איש או יותר. הם אמרו שבשעת האוכל, בגלל מס´ האנשים, הצעירים ישבו באולם/חדר אחד והמבוגרים יותר בחדר אחר, וזה היה קצת מוזר. אבל וזה החלק החשוב. הם אמרו שהאוכל היה מעולה ושלאחר מכן כולם נפגשו על רחבת הרקודים כך שהיה מאוד מוצלח.

למעלה