חתונה במדבר- קיבוצניקית שואלת

מיקי12

New member
חתונה במדבר- קיבוצניקית שואלת

עלה לי רעיון להתחתן במדבר יהודה - החבר שלי גר בקיבוץ בסביבה האם אוכל לקבל עזרה , מישהי מכן אולי מכירה מפיק, או קייטרינג בדרום הארץ? ושמלה!! - מדדתי כבר עדר ואני חושבת שעברתי את כל החנויות בדיזינגוף. מיחרים היסטריים. יש המלצה אחרת לנושא?? אנא!!! ותדוה!!

שירי71

New member
יש תופרות זולות יותר - ולגבי קיטרינ

תופרות זולות זה מה שלא בדיזי´ כגון סטודיו בראשית שעולה קצת פחות, מיכל פידות שעולה פחות ויש מעצבת שנעמה נדמה לי היתה אצלה משהו במודיעין אוי? צריך לשאות את נעמה. שמעתי גם על איזו תופרת במגדלי וולפסון בי-ם שהיא זולה לאללה . אבל אינני מכירה אותן. לגבי קייטרינג קחו את וונדרפוד שנמצא בגן האמנים הם מתורגלים בחתונות במקומות מוזרים ויש להם אוכל חבל על הזמן!!!!

*שיר

New member
בטח שיש פתרונות לשמלה!! ../images/Emo9.gif

ממש לא חייבים לקנות שמלה במחירים ההיסטריים של דיזינגוף! אפשר לעשות שמלה אצל תופרת או מעצבת בגדים (לא של חתונות) בחצי מחיר!! ואני דוגמה חיה לכך... עוד לפני שהחלטנו להתחתן ידעתי שאני לא הולכת לשלם את המחירים המוגזמים (בעיני) של חנויות הכלות. האופציה השפויה שמצאתי היא מעצבת בגדים שתופרת לי שמלת כלה בהזמנה מיוחדת - על הגזרה והבדים אני והיא החלטנו ביחד. אשמח לתת לך עוד פרטים אם את מעוניינת.

מיקי12

New member
כן אני .. מבקשת!

תודה שירי יקירתי מאוד אשמח לקבל פרטים של תופרת. רגע לפני שאני מתחילה להתייאש הייתי בהמון חנויות בדיזי ולא אהבתי את מה שראיתי האמת שאני רוצה משהו מאוד נשפך, בלי נצנצים ופאייטים.. על כן לקבל כתובת של תופרת - זה יהיה אחלה כי אני ממש רוצה משהו פשוט!!

*שיר

New member
היא לא תופרת היא מעצבת בגדים

ושמה טל בק. החנות שלה נמצאת ברח´ דיזינגוף פינת ארלוזורוב (מול פרג´). הסגנון שלה הוא בגדים פשוטים שיושבים נהדר על הגוף עם בדים מאוד מחמיאים. מדובר על עלות של בסביבות 2000 שקל, תלוי בבד שנבחר. אם את מחפשת שמלה מאוד פשוטה, יכול להיות שתמצאי בחנות שלה משהו יותר פשוט בעלות יותר נמוכה. בכלל, אולי כדאי שתלכי לחנות קודם ותראי אם היא בכלל בסגנון שלך.

מיקי12

New member
love you!

את גדולה!! רק שתבינו -אני בכלל לא רוצה משהו פשוט וזול בסך הכל - אני כלה! ואני רוצה שמלה מיוחדת, אז אל תסיקו מכך שאני חסרת טעם ומחפשת משהו סוג ג.....

*שיר

New member
בשמחה! נראה לי שזה יתאים לך! ../images/Emo20.gif

הטלפונים:
בחנות 5222833 בסטודיו 5600552

*שיר

New member
אניעוד לא יודעת את המחיר הממש סופי

אבל המחיר מתחלק ל- 1800 שקל עבודה+ מחיר הבד. במקרה שלי אין הרבה בד, אז אני מקווה שלא נגיע למחיר מאוד גבוה. אני מניחה שזה ייצא בסביבות ה- 2500.

שושקה@

New member
חתונה במדבר

בלינק תמצאי סיפור על זוג שהתחתן במדבר. זה יכול להיות ארוע מקסים, אבל זה גם יכול להתחרבש לגמרי...

חתונה במדבר

יש בחור מקסים בשם עודד סורוקה (אין לי מושג מה הטלפון) שמתמחה בהגשמת פנטזיות דוגמת חתונה במדבר. הבחור, יוצא סיירת גולני, קליבר אמיתי (וגם חתיך לא קטן). אין לי מושג איך הביצועים שלו, אבל הסיפורים שלו היו מסמרי שיער...

הדסים

New member
קייטרינג לחתונה במדבר

יש את קייטרינג אלסברג - מומחים לדברים כאלה (לנו הם עשו על הים והיה מדהים והם לא מאוד יקרים ומאוד טעים) יוסי אלסברג 522219-050 הם אמנם נמצאים בבית יצחק אבל הם יגיעו לכל מקום. עוד אופציה הם מנטה קייטרינג , נמצאים במושב ישרש (כמעט לקחנו...וההתלבטות היתה מאוד קשה) גיל פרנק , אני לא זוכרת את הטלפון אבל אני מנחה שתמצאי ב 144 בהצלחה

מיקי12

New member
תודה

האמת היא שהצלם אמיר קידר (שגם הוא התחתן על הים) ואיתו נפגשנו - נתן לי המלצה על הקייטרינג של יוסי אלסבגר. היום אני מדברת איתו הייתי באירוע והיה שם קייטרינג ממושב ישרש - וזה היה ממש-ממש לא! מי זה גיל פרנק?

daff

New member
אלסברג, ורק אלסברג

ארגן את האוכל אצלנו בחתונה,מנות מגוונות וטעימות באופן יוצא מן הכלל,אופן ההגשה מרהיב, יחס נעים , ובאמת גם המחיר מתאים לכל כיס. לחתונה במאי שילמנו 28$ למנה, כולל עיצוב כפרי. (ה- CATCH הוא בטיפ למלצרים: הוא גובה 200 ש"ח עבור כל מלצר, עוד לפני ה"תמריץ" שכל מלצר מקבל במזומן לפני תחילת האירוע..) א-ב-ל , גם בראייה לאחור, היה שווה כל דולר. אלסברג אינו קייטרינג כשר, אבל אפשר לומר לו מיהם האורחים שמעונינים באוכל כשר והוא מביא איתו מנות כשרות שמוגשות ישירות לשולחן ה"כשר". מזל טוב, ובהצלחה.

למעלה