חתונה בערב איך מסתדרים עם האוכל

• פותח הנושא nngr
  • פורסם בתאריך

nngr

New member
חתונה בערב איך מסתדרים עם האוכל

אני מוזמנת לחתונה בערב. איך אפשר לעבור את האירוע עם מעט נזקים?

חן123

New member
לנסות להמנע מכל המטוגן וכו'

לאכול בעיקר סלטים ומנה עיקרית אפויה/מאודה. בקינוח פירות ולא עוגות (שבד"כ ניראות כל כך טוב והן כל כך מגעילות עם הקצפת פרווה) בהצלחה

jess123

New member
חשוב לא להגיע רעבים לחתונה

תשתדלי לאכול איזה כריך עם גבינה ביצה קשה וסלט ירקות לפני יציאה מהבית להמנע ממיצים רק מים ולהתרחק מעוגות מתוגנים בורקסים לאכול הרבה סלטים מירקות טריים לא חייבים לאכול כל המנה העיקרית אפשר חצי ככה תחסכי קלוריות ותנצלי את ירקות במקום הבשר/בורקס אפשר גם משקה דיאטית בהצלחה

קלריסה

New member
גם לשלם וגם לסבול?

אל תשכחו שהיא משלמת, כלומר נותנת מתנה, בערך לפי גובה המנה. ככה זה בדרך כלל, בכל אופן. אז לבוא ולא "ליהנות" מאוכל שעלה לה כמו מנה יוקרתית במסעדה מפוארת? ואפרופו (לא רשת אפרופו): כמה מקובל היום לתת מתנה לחתונה? (שווה חצי בורקס וסלט בלי רוטב?)

jess123

New member
יש אפשרות לאכול כל הבורקס והרוטב

הסטייק עוגות...כי שילמנו על המנה אבל צריך להיות מוכנים לשאת את התוצאות אפשר להגיע בקלות בין 1500-2000 קלרויות בארוחה אחת בלבד אפשר "ליהנות" מהאוכל למה חשבת שאמרתי לא להינות ? לדעתי ביס ראשון-שני הכי טעימים אח"כ פשוט זלילה כי אנו ממשיכים עוד ועוד מכל מיני דברים מהשולחן (לחמניות-זיתים-מיצים-מנגבים חומוס..) אפשר להינות ולא להצטער כמו שהיא עשתה כל הכבוד לה

nngr

New member
i did it

אתמול הצלחתי פעם ראשונה להיות באירוע ולא להפוצץ וגם לוותר על מנה אחת. את הקינוח שאני מאוד אוהבת רק טעמתי, וגיליתי שחבל לבזבז קלוריות על הקינוחים(שלא היו ממש טעימים). היום משום מה אבד לי התיאבון, אז ניצלתי את הצהריים שהקטן ישן, והלכתי לחדר כושר.

אתי אתי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif את גדולה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

למעלה