חתונה וחלומות

שמופית

New member
חתונה וחלומות

בנות, אני לא יודעת מה איתכן, אבל אותי פוקדים חלומות סיוטיים בלילות : אני מתחתנת עם שמלה פרומה, או שהשמלה בסדר אבל אני לא מאופרת ומסורקת, היה לי חלום אחד שבו מביאים לי את ההינומה והיא נראית כמו מטפחת ראש (ההינומה המקורית אמורה להיות ארוכה ומלאה), או חלום שבו החברים לא מגיעים ומסתבר לי שאמא שלי הזיזה את תאריך החתונה ורק שכחה ליידע אותי. החלום האחרון היה שארגנתי הכל פיקס, חוץ מהקטע של הרבנות ונזכרתי בזה רק בערב החתונה... מעיק משהו, לא ? מה אתן אומרות ? צריכה טיפול דחוף
ולחשוב שהחתונה רק עוד 3 חודשים... איך אני אחזיק מעמד

הילית*

New member
כמו שאתי אלבכרי אמרה לי פעם-

את נורמלית לחלוטין.... זה טבעי שאת מתרגשת וחושבת על החתונה גם בלילה וזה רק בגלל שאת רוצה שהכל יהיה מושלם... תמשיכי לחלום...יהיה בסדר... מאחת שגם חלמה פעם חלום מאוד מוזר על החתונה שלה ובסופו של דבר שום דבר מזה לא קרה

*שיר

New member
זה בסדר, זה קרה לכולנו...

לי היו חלומות מטורפים ביותר, על איך שאני שוכחת שיש חתונה, או שהחתונה נערכת הרבה לפני שאני מוכנה ועוד ועוד. ולגלות עוד סוד? אפילו עכשיו עוד יש לי לפעמים כל מיני חלומות על החתונה!

שמופית

New member
וואלה ? ואת כבר אחרי, לא ?

תודה לכן על ההרגעה
התחלתי לחשוב שאני מאבדת את זה...

*שיר

New member
אני כבר ארבעה וחצי שבועות אחרי

(אבל מי סופר?) ועדיין יש שאריות... כנראה שהעיסוק האינטנסיבי בתמונות כל השישבת-חג החזיר לי את כל החששות והפחדים שהיו. אבל זה באמת בסדר, אל תרגישי לא טוב, זה באמת קורה לכולם (וגם לחתן זה עוד יקרה)

שמופית

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

זה ממש יצחיק אותי אם וכשזה יקרה לחתן... תודה על העידוד

dorlim

New member
טוב לדעת... ../images/Emo99.gif ../images/Emo98.gif ../images/Emo23.gif

עכשיו אני מבין מה זה הבעיטות האלו כל לילה...

J-סיקה

New member
שמופית את נורמלית בהחלט !!!

אני הייתי דואגת אם לא היית חולמת ... לכולם יש את החלומות האלו אני חלמתי שאני לבושה ומגיעה לאולם כשחמתי צוחקת על השמלה שלי ואומרת שהיא לא יפה או שאני מגיעה בג´ינס לחופה... או שאמא שלי החליטה לעשות את החופה מסביב למקווה.... חופשי חופשי

למעלה