חתונה חסידית

חוטהשני

New member
חתונה חסידית שבוע שעבר כל הארץ געשה בגלל הנישואים בבעלז.

אתמל, די בפתאומיות התחלתי לשמוע בכיוון הקהילה החסידית שבאזור שלנו רמקולים ושירים חסידיים - התברר שנכדת האדמו"ר של קרית צאנז (הנכדה הבכורה) מתחתנת.
די התפלאתי שבעלי לא ידע על כך דבר (הוא מקורב לקהילה ולחתונה הקודמת הוא אף הוזמן) ולאחר התלבטות הלכתי לראות מה זה ואיך חתונה כזאת נראית (למרות שאנחנו גרים קרוב לקריה לא יצא לי עד עכשיו לראות את זה...תמיד הייתי עסוקה באיזה דבר)

הנה רשמים מהחתונה

חוטהשני! יפה לכם,אצל החסידים יש דברים יפים,אני ההיתי אצל האדמור,וזה מאוד מעניין גם בלויה של האבא ההיתי כמובן בנתניה.הההה וגם בט'ו בשבט קיבלתי מהאדמור ברוכס.ובירושליים ההיתי בפורים בחסידות קרלין מאוד יפה,ובבעלז ההיתי כשהתרמתי לכלה יתומה והאדמור הביא לי 50 שח האמת שבבעלז שההית היה מעניין שהאדמור יצא כל החסידים עמדו משני צידי המעבר כמו ייילים אף אחד לא זז והאדמור עבר באמצע,ואף אחד לא התקרב.אני גרתי בנתניה ממש ליד הקיריה הצנזים שם מאוד נחמדים

חוטהשני

New member
מתי גרת בנתניה ? והצאנזים בהחלט נחמדים.
עם כל הסגירות של קהילות חרדיות/חסידיות הם יחסית פתוחים.

המיוחד גם בחתונות כאלה שהם פתוחות לכולם וזה משהו מיוחד.

היינו שם גם בהקפות השניות לפני כמה שנים שהם קצת מוזרות (כמו שתארתי ברשומה הנשים כלל לא רוקדות - גם לא הנערות ורק צופות במה שהולך באולם... בערך כמו מה שרואים בתמונות מהחתונה של בעלז...) אבל האוירה מאד מחשמלת.

חוטהשני!! בילדות גרתי בנתניה אחותי עדיין ואני בא לבקר כל כמה זמן.מחר ההיתי אמור להגיע אך הרכב שלי הלך לו ראש מנוע אז מתבצר ממני להגיע.
אחותי גרה שם בעין התכלת

למעלה