חתונה לאחר ניסיון מיני מועט

חתונה לאחר ניסיון מיני מועט

מה דעתכם על ניסיון מיני רק עם פרטנר אחד-כלומר שמתחתנים עם מי שקיימתם יחסים בפעם הראשונה והוא היה היחיד איתו התנסיתם

יש כאלה שאומרים שמפריע להם שזה רק פרטנר אחד ומסקרן לדעת איך זה עם אחרים. לי אישית זה לא מפריע ולא מסקרן אותי להתנסות עם אחרים, מעולם לא סיקרן למען האמת
.

Berethor

New member
זה מושלם, האידיליה המונוגמית

לא מעניין אותי מה עם אחרים, אין לי מה לחפש עם אחרות, מספיק לי בת זוג אחת, כל עוד כמובן הזוגיות מספיק טובה כמובן, מכל הבחינות החשובות. כמובן כמו כל דבר אולטימטיבי זה משהו שלרוב קשה לעמוד בו, כי יכול להיות פרדה וכו, אבל זה בהחלט משהו ששווה לשעוף עליו.

iba90

New member
זה סבבה שזה ככה...

מבחינתך זה הכי טוב שאת מכירה...:) אושר ואושר

אז ה2 סנט שלי בעניין...

גדלתי (אולי בהשראת הטלנובלות) לתוך חלום של גבר אחד אידיאלי, מעין נסיך החלומות.
כמובן שלא דמיינתי שיהיו לי כמה פרטנרים במיטה, אלא אחד ואם יותר אז לא הרבה כי אני ממש לא אכנס למיטה עם כל אחד.

אבל ברבות השנים, איבדתי את העניין בכך וכבר היום שאני בכלל לא יודעת מהו קשר זוגי באמת, היה לי יותר מפטנר אחד (אל דאגה, לא היו לי מאה וגם לא עשר).
ואני יכולה להגיד שאני לגמרי בעד זה!
כשמאוהבים אמנם הסקס מרגיש טוב יותר ואפשר בקלות להנשא לגבר המושלם שהיה במקרה גם היחיד במיטה, וגם לא להסתקרן בהתנסות עם מישהו אחר.
אבל אני יודעת שלי יש יצר מיני מסוים ובאיזשהו מקום סביר להניח שכעבור שנים, אפילו עשרות שנים, הייתי תוהה אם יש סקס אחר ואיך הוא מרגיש.

סה"כ אני חושבת שיש משהו קסום בזה שמתנסים עם מישהו אחד ואיתו ממשיכים לאורך כל הדרך אבל אני מאמינה שאי אפשר לדעת באיזה שלב יעלו מחשבות על כך שאולי משהו בדרך התפספס ולא היתה התנסות אחרת.

anima25

New member
תלוי

אני חושבת שזה משתנה מאדם לאדם וכל אחד צריך להיות כנה עם עצמו בקטע הזה. יש כאלה שמספיק להם אותו פרטר שהם מצאו ואוהבים אותו ולא מרגישים צורך לחפש במקומות אחרים. מנגד, יש את אלה שכן מרגישים שהם צריכים להיות עם כמה כדי שיוכלו להתחייב רק לאדם אחד בסופו של דבר, אחרת הם ימשיכו לתהות איך זה להיות עם פרטנר אחר. במקרה השני, אני חושבת שצריך להיות מודע לצורך הזה לפני שנכנסים למערכת יחסים משמעותית כדי לא להרוס אותה בגללו.

The Girlie Show

New member
אם טוב לך בחיי המין אין בעיה

לא רק שאין כאבים אלא את גם גומרת, מסופקת מינית ולא נדרשת לחרוג מהגבולות שהצבת לעצמך - הכל בסדר

צרות של עשירים

אם יש לך מישהו שאת מרגישה שאת רוצה לבלות איתו את שארית חייך (או משהו דומה, לי אישית לא ברור בשביל מה צריך טקס וניירת), את במצב נפלא וממש לא צריך להטריד אותך מספר כזה או אחר של פרטנרים מיניים. כמובן שאני מניחה שאת לא מתחתנת סתם מתוך נואשות להתחתן, ושבאמת טוב לך עם הפרטנר הזה, גם במובן המיני.

mitgaber

New member
מה בנוגע להריון?

האם מתאים למישהי כאן להיכנס לסטוץ במטרה להתעבר..
ויהי מה?

למעלה