חתונה לבנה..

Zidan de Toledo

New member
חתונה לבנה..

הייתי לא מזמן בחתונה של קרובי משפחה, וסף ההתרגשות שלי עלה פלאים, כאשר מתחת לחופה הזוג הצעיר החליט לשים את "הכי גדול בעולם"..לא גאוני? אז החלטתי לפתוח בשרשור חדש - עם איזה שיר (של שלום כמובן..)הייתם מתחתנים?

goldyboy

New member
חתונה לבנה ../images/Emo6.gif

סתם, סתם. אללה יסתור להשמיע את זה בחתונה. אז איזה שיר כן? לא יודע איך לאמר לך לאט לאט קרן שמש מאוחרת (סלואו חתונה) ניגע אל החלום

Kodak997

New member
וואי איזו בחירה מקורית!

זה השיר שאני הכי לא אוהב ב"ערב ערב", אבל בהקשר של חתונה זה יכול לצאת גדול. אני חשבתי על "את ואני" - גם מתאים ניגע אל החלום עצוב מדי לטעמי, יותר מתאים לימי זיכרון (יחד עם "אל תוותר" שזה נראה לי הכי "יום זיכרון" של שלום). והכי לא מומלץ - תאונה

paris2

New member
../images/Emo99.gifאני

לא בקטע של להתחתן אבל שיר שקט ויפה של שלום "מביאה הכל"....מרגש...

מביאה הכל בהחלט מעולה..

אולי אני אתחתן איתו? לא יודעת למה, אבל גם "בגלגול הזה" מתחבר לי. אמנם הוא לא ממש קשור, אבל הוא אופטימי יפה כזה. נראה לי מתאים

אמפו

New member
"מביאה הכל" שיר יפיפה - אבל...

זה שיר שנכתב לזכר השחקנית טליה שפירא. שיר דיי עצוב אם מבינים את ההקשר.

cobainos

New member
אני אתחתן עם...

לאט לאט\מביאה הכל חחחחח פעם ,בתחילת הזוגיות עם החברה המדהימה שלי היינו אצלה ושמענו את לאט לאט,ובקטע של"מתוך שאת שומטת את בגדייך,גופך נחשף בכל צבעי הקשת..." היא מחלישה ואומרת לי:"שלא יהיו רעיונות..."

slowhand1

New member
ענק!!

בדיוק חזרתי עכשיו מחברה שלי... בפעם הבאה אני אביא את הדיסק הזה אליה....נראה איך היא מגיבה...

slowhand1

New member
חח...התכנון שלי הוא ככה

בעיקרון אני בונה על כמה שירים אחרים לחתונה שלי..לא של שלום..(פיוטה של היהודים,סמסינג של הביטלס ועוד מטעמים...) אבל לצורך הדיון הייתי מתחתן עם הדרכים הידועות....

בעלה של בת דודתי שר לה את "מאיה"

בחתונתם, היה כיף לשמוע שיר של שלום
(כמובן ששמה מאיה)

למעלה