חתונה ללא ריקודים???

• פותח הנושא yifi
  • פורסם בתאריך

yifi

New member
חתונה ללא ריקודים???

שאלה: חבר שלי ואני מתכננים להתחתן בחורף. אמי נפטרה לפני חצי שנה בגיל צעיר. אנחנו אומנם מחכים עד לסוף שנת האבל. אני לא סגורה לגבי מצב רוח בריקודים לחתונה וגם חבר שלי לא מעונין. האם הייתם פעם בחתונות מוצלחות ללא ריקודים. האם למישהו יש רעיונות של הפקת חתונה נחמדה ללא חלק כה מרכזי? תודה תודה

אפשר לעשות חתונה ביום שישי בצהריים,

עם הרכב ג´אז למשל, משהו בסגנון מסיבת קוקטייל כזו, שלא מחייבת ריקודים. אני חושבת שעוד מישהי כאן לא אוהבת ריקודים, ולכן עושה מסיבה בבריכה ביום שישי. בכל אופן, מזל טוב על החתונה, ושלא תדעי עוד צער.

*שיר

New member
נכון, חתונה ביום שישי היא "קלילה"

יותר ופחות מחייבת. דרך אגב, חברה שלי התחתנה לאחר שאביה נפטר וגם היא לא כלכך ידעה איך זה יילך, אבל היתה אווירה מדהימה - השמחה היתה הרבה יותר חזקה ומוחשית לאור האובדן.

שושקה@

New member
כן, החתונה שלי

אנחנו לא אוהבים לרקוד ולא רצינו לעשות מסיבת ריקודים, אלא חתונה בסימן של מפגש חברים ומשפחה, שיהיה נעים לשבת ולפטפט. בקיצור השקענו במוסיקת רקע טובה (בווליום נמוך שיאפשר לאנשים לדבר). הוספנו כיסאות נוח ואנשים נשארו עד שעה מאוחרת יחסית (אחרי 24:30) גם בלי ריקודים. היו כאלה שרצו לרקוד - ורקדו, אבל את הרוב זה לא ממש עניין.

yifi

New member
אנחנו מתכוונים להתחתן בחורף

כנראה תחילת מרץ..איפה אתם מתחתנים? האם ינתן לבצע חתונה כזו בכל מקום מקורה לדעתך? תודה על עזרתך!

שושקה@

New member
אני כבר התחתנתי

באוגוסט שעבר בגן פתוח (ביער בחדרה). לדעתי בכל מקום אפשר לעשות כמעט כל סוג של חתונה.

הדסים

New member
בחמאם ביפו..

חברה טובה שלי שהתחתנה גם בשנת אבל התחתנה שם בערב והיה מדהים , הם עיצבו את המקום בצורה כל כך יפה והיתה מוסיקה נעימה וה"חוסר " בריקודים לא הורגש

סטארי1

New member
גם אנחנו לא אוהבים ריקודים

לכן החלטנו להתחתן בשישי בצהריים, באווירת בראנץ´. יהיה מזנון חלבי, תהיה להקה שתנגן רוב הזמן מוסיקה שקטה (למעט 20 דקות אחרי החופה, בשביל המתלהבים), ונראה לנו שזהו. ואגב, אמנם אין לי שום זכות או נסיון להתערב בדברים שאני לא מבינה בהם, אבל לא נראה לי שאתם צריכים לוותר על ריקודים בגלל מות אחד ההורים, אלא רק אם אתם שונאים ריקודים בלי קשר.

שושקה@

New member
סטארי, אין לכם בעיות עם כניסת השבת?

- אם אני זוכרת נכון אתם דתיים. ומה קורה אם יש אורחים שבאים מרחוק? סוגרים את הבסטה בשלוש? סתם מעניין אותי לדעת.

סטארי1

New member
אכן, החתונה תסתיים מוקדם

אנחנו מתחילים קבלת פנים ב-11:00 בבוקר, ככה שלסיים בשלוש זה יוצא בכל זאת אירוע של ארבע שעות, מה שנראה לנו די והותר, במיוחד לאור העובדה שלא יהיו ריקודים. חוצמיזה, כל המשפחה הקרובה שלנו נשארת איתנו במלון לשבת ולא צריכים לחזור באותו יום הביתה. כל השאר יסתדרו, שבת נכנסת בסביבות שבע בערב, ואני חושבת ש-99 אחוז מהמוזמנים גרים במרחק שעה נסיעה גג. אנחנו נעביר שבת בסתלבט ונטוב ביום ראשון בבוקר לאירלנד.

נעמה טל

New member
יו סטארי עשית לי ככה להתרגש

זה עוד פחות משבועיים קולטת מותק? ואם נורא נבקש לרקוד קצת, תרשי לנו?

סטארי1

New member
יש אישורים לרקוד (רק לא מובטח שת"פ)

כן, עוד פחות משבועיים. משום מה אני ממש לא מתרגשת. (אבל בשבת היה לי רצף של סיוטים על בערך כל מה שיכול להשתבש בחתונה. החל מזה שהצלם לא מגיע וכלה במשהו שנשפך לי על השמלה. חלמתי אפילו שבמקום הינומה תכלת לבשתי בטעות שמלה בצבע תכלת וממש נבהלתי. לא לחוצה בכלל, כבר אמרתי?

למעלה